Verhuur

Organiseer je een feest? Ga je met vrienden kamperen? Komen er vrienden eten? De kans is groot dat de scouts wel wat materialen heeft die je zou kunnen gebruiken! Snuffel eens rond door ons aanbod, er is vast iets dat je kan gebruiken. De prijzen zijn zeker niet duurder dan elders en je steunt er de scouts mee!

Huren kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar: scoutshellevelders@gmail.com of bellen naar 0476099608 , wij antwoorden binnen de 2 dagen!
In deze mail zet je gewoon wat je wil huren en wanneer.
Aanbevolen:

NIEUW!!

Geluid Boxen.
Vanaf nu verhuren wij ook een party set geluid waarmee je kleine tot middelgrote feesten kan voorzien van een deftig en mooi geluid.

Hiervoor vragen we 75 euro voor. Als we het moeten komen opzetten en halen in een straal van 3 km van Duffel dan vragen we 125 euro.

Partytent 6x12 meter

Tenten en zeilen
Laat je tuinfeest niet in het water vallen!
Deze splinternieuwe tent werd een jaar geleden aangekocht. Ze werd enkel nog maar gebruikt als eettent op kamp. Het is een ruime professionele partytent opgebouwd uit pvc buizen.
De tent is van hoge kwaliteit, ze is vuur-vertragend,100% waterdicht en zeer ruim. Op andere plaatsen wordt al snel 400 euro per dag gerekend voor vergelijkbare tenten, bij ons kan je hem een héél weekend huren voor slechts 100 euro. Zelfs al wilde je een kleinere tent huren, dan ben je nog goedkoper af met ons scoutsexemplaar!
Wil je deze tent voor een langere periode huren (voor een kamp bijvoorbeeld)? Aarzel niet om contact met ons op te nemen dan bespreken wij graag een goede prijs!

Je moet hem enkel zelf komen halen en opzetten. Maar geen nood, onze handleiding krijg je er gratis bij!
Wij hebben ook overnachtingstenten, ons volledige aanbod vind je hier.

Pannenkoeken-bakplaat
Keukenmateriaal
Bak vliegensvlug pannenkoeken!
Op een kinderfeest worden vaak pannenkoeken gegeten. Maar je kent dat wel, het bakken gaat te traag vooruit dus de kinderen beginnen te zeuren. Zelfs met 2 pannen tegelijk bakken helpt niet.
Gelukkig hebben wij de ideale oplossing! Voor onze jaarlijkse pannenkoekenslag kochten wij 4 pannenkoekenbakplaten aan. Ideaal dus om veel pannenkoeken vliegensvlug te bakken, zonder aanbranden. Voor slechts 3 euro per toestel is je eerste pannenkoek deze keer misschien wel gelukt! Bovendien steun je de scouts natuurlijk!

We hebben nog véél meer keukenmateriaal te bieden, je vindt alles hier.

Plooitafels

Tafels en banken

Plaats genoeg!
Als je vrienden of familie uitnodigt stuit je vaak op het zelfde probleem: "waar gaan we die allemaal zetten?" Wel, aan onze tafels natuurlijk! Naast deze NIEUWE plooitafels hebben wij ook nog een 20-tal stevigere (maar kleinere) tafels ter beschikking!

Plooitafel:
Plooibank: €1,25
Stevige tafel: €2,00
Het aanbod vind je hier.