Hottentot‎ > ‎

Givers

NOVEMBER

ZO 4 november: 14u-17u

Vandaag doen we een lepssgnissarrev!!! Zeker komen dus om te weten wat dit is!

VRIJ, ZA, ZO 9-11 november

Tijd om eens wat langer dan 3 uurtjes samen te leven. Dit weekend gaan we samen op Giverweekend jipie jeeeej!!

Voor dees weekend verwachten wy yullie allemoal om 19u30 aan ons scoutsbarak met een vol buikje en marginoale kledy NONDEDJU want ons thema is: New kids jonguueeeh!!! Wy zouden ook nog eejven willen vroagen of er enkele moeders en vaders zouden wille ryden naar onze lelyke weekendplaats want onze racemachines hebben niet genoeg kut stoelen. Nou vergeet zeker geen veldbak en slaapzak jongeeuh want anders sloap je lekker op de gront!!!

Op zondag om 12u30 mogen die moeders en vaders hun lelyke kinderen weer komen halen op de weekendplaats want dan zyn wy ze beu NONDEDJU!!!

Smeer yullie benen al maar in want het wort een weekend dat je nooooit meeeeer gaat vergeten jongeeuuh!!

Ps.: Het adres krijgen jullie op vrijdagavond van ons, dit is nog geheim.
Pss.: Neem 25 flappies mee!
Psss.: Neem warme kleren, een veldbak en een warme slaapzak mee want het kan wel eens koud worden.

ZO 18 november: GEEN SCOUTS

De leiding is te moe van ons druk weekendje dus we geven jullie ook wat rust aangezien jullie waarschijnlijk minstens even moe zijn...

ZO 25 november: 14u-17u

Vandaag spelen we het mega coole November Is Bijna Gedaan Spel!! Neem hiervoor warme kleren mee en goede bottinnen!

DECEMBER

ZO 2 december: 14u-17u

Kennen jullie het verhaal nog van die oude man die nooit sterft? Ja? Of toch niet? Geen probleem we frissen dat vandaag nog wel eens op voor jullie want deze onsterfbare man komt ons vandaag bezoeken woehoew!!!
Dank u sinterklaaaaaaasjjeeuuuuhhhh

VRIJ 7 DECEMBER 20:30:00-22:30
FILM AVOND, stuur naar Pieter je favoriete film en hij zorgt ervoor in 4K SUPER HD. (Toch een toffe leider die Pieter he) *knipoog*
Wij voorzien popcorn, thee, koffie, cola, fanta, sprite, lemon, water, prikwater, kraanwater, chips, koeken, mss spaghetti, rotte pizzas van vorig weekend die bij Iris thuis nog in de vuilbak lagen euh ik bedoel ijskast euh diepvriezer. Als ge saai bent blijfde thuis.

VRIJ 14 DECEMBER 20:30:22:30

Kerstfissaaaaaaaaaaaa, wij voorzien alles van jingle bell rock tot all the givers want for christmas. Doe je mooiste kleedje aan of pak en be there or be a saaie giver die niet kerst viert. CIAOOOO

Ċ
Linde Ryckeboer,