Hottentot‎ > ‎

Givers

SEPTEMBER

ZO 2 september: GEEN

De leiding neemt nog een weekje rust, om er volgende week weer volledig in te vliegen!!!

ZO 9 september: 14u-17u

Traditioneel start het jaar met een heus groepsspel, waar ook ouders het eerste halfuur aan mogen meedoen! Door het groepsspel komen de leden te weten wie hun leiding zal zijn in het komende scoutsjaar. Niet te missen dus!

ZO 16 september: 14u-17u

De eerste vergadering met jullie nieuwe superleuke leiding vindt vandaag plaats! We zullen er dan ook een top moment om niet te missen van maken! Zeker komen, is dus de boodschap!

ZO 23 september: 14u-17u

Voor deze vergadering zochten we een raadseltje op met een woord in dat je moet meenemen... RARARA wat is het?!
RAADSEL:
Waarom trekt de paus altijd een zwembroek aan in bad?
(Het antwoord is niet relevant maar volgt zondag)

ZA 29 september: Ballonnekesstoet

10u allemaal aanwezig voor het sjorren van de kar!

OKTOBER

ZO 7 oktober: 14u-17u

Vandaag spelen we een geweldig leuk spel, maar dan op verplaatsing! "Wow wa?! Op verplaatsing?!" Jaja inderdaad jullie horen het goed, een fiets moet je meenemen!

Ook maken wij voor deze vergadering een uitzondering! "Wow wa?! Een uitzondering?!" Jaja inderdaad jullie horen het goed, een gsm moet je meenemen! (Liefst met 3g/4g/... ja gewoon mobiel internet dus! EN snapchat)

1 TIP: WEES ALLEMAAL AANWEZIG, HET WORDT EXTREEM LEUK!

WO 10 oktober: 12u30- 16u00

Eten krijgen jullie van ons, in ruil gaan we samen een tentje rechtzetten.

ZA 13 oktober: 9u30u-17u

Lieve Givertjes,

Vandaag is het DE dag van het jaar! WA COSTAAAAAAA?! Jaja hier hebben we weer een jaar op gewacht en daarom nodigen wij jullie uit om hier nog een beter feest van te maken door jullie helpende handjes even te laten passeren. De leiding heeft er namelijk net iets te weinig en ik heb van horen zeggen dat die van jullie wel nog een plaatsje in de agenda hebben. 's Avonds moeten jullie handjes NIET helpen, maar verwachten wij jullie dansbeentjes (en al die van jullie vrienden).

ZO 14 oktober: 10u-15u

Na een geweldig feestje is het tijd om centjes te dienen voor onze eigen Giverkas zodat we dit jaar eens goed zot kunnen doen!! Kom allemaal zeker mee pannenkoeken bakken en verkopen en nodig al jullie vrienden, familie en kennissen uit!

Dit zal doorgaan aan onze scoutslokalen.

ZO 21 oktober: GEEN SCOUTS

De leiding heeft nu weer even rust nodig na het drukke Wa Costa?! weekend.

ZO 28 oktober: 14u-17u

Vandaag zijn er twee activiteiten!!! WOOOOOOOWWWWWW niet te missen!
Activiteit 1: Vriendjesdag! Vandaag allemaal minstens 1 vriendje meenemen, liefst veeel meeer!! Per vriendje niet van de scouts krijgen jullie een beloning!

Activiteit 2: Paskoffers! Moesten jullie op kamp ook jullie rok openscheuren? Of waren het de knoppen van je scoutshemd dat opensprongen? Geen probleem! Vandaag kan je dan gewoon even nieuwe scoutskledij aanschaffen!

VRIJ, ZA, ZO 9-11 november OF VRIJ,ZA,ZO 16-18 november

Tijd om eens wat langer dan 3 uurtjes samen te leven. Dit weekend gaan we samen op Giverweekend jipie jeeeej!!
Verdere info volgt nog.

De verdere planning komt later online.
Ċ
Linde Ryckeboer,