Hottentot‎ > ‎

Givers

Even ter verduidelijking elke zondag van 14:00 tot 17:00

Zondag 31 maart GEEN SCOUTS JOOEPPIIEEEEEEEEEE

Jullie liefste beste leidingschatjes zijn op weekend om het kamp te plannen. Maar niet getreurd ze zenden dit weekend op tv een marathon uit van Fc de Kampioenen !

APRIL

ZO 7 april: 17:00 u - 14:00 u.

De paasvakantie is net begonnen dus we houden scouts van 17:00 tot 14:00. Of toch niet ? Wie weet ? Dit kan je alleen maar te weten komen door te komen om 14:00 of 17:00 ? Hu ma hu ? Wij kunnen zelf niet meer volgen. Wat is dit nu haha ? Ma allee seg? Janne ik bedoel Sarah moeten zeker komen. Deze vergadering wordt alleen door Pieter gegeven dus heb aub wat medelijden met hem. Breng lekkere snoepjes mee zo en drankjes.

ZO 14 april: 14u-17u

Pieter is weg spel.

OHNE OHNEE OHNEE jullie lievelingsleider is vertrokken op vakantie ????
Om dit slechte nieuws te verwerken. Gaan Iris en Brendan jullie bezig houden.
Dit door alle toffe momenten van Pieter te verwerken in een spel. Zodat jullie toch altijd kunnen denken aan deze almachtige heerser der Givers.
Lol cool ofni.

ZO 21 april: GEEN SCOUTS

We gaan bij de bomma en de bompa paaseitjes rapen. Joe los het allemaal zelf maar op wij staken. Wij willen betere rechten?

Za 27 april: BLOEMENSLAG

De tofste en meest bloemige activiteit van t jaar. BLOEMEUN VERKEUPEN jejejejejejejje meer info volgt schatties...

MEI

ZO 5 mei: VLOTTENTOCHT

Meer info volgt nog

WO 8 MEI TOT ZO 12 MEI LEEFWEEK

MEER INFO VOLGT NOG WE ZIJN ALLE VERGUNNINGEN aan het aanvragen bij de regering. Want das nodig wetewel.

ZO 19 mei: 14u-17u

Inspiratie is op t is aan iemand anders moet een spel verzinnen. AWEL JA TIS AAN JULLIE KOM MET EEN Spel af.

ZO 26 mei: GEEN

WIj zijn jullie kotsbeu na de zo een drukke maand. Nu willen wij ook rust. Dag en bedankt he.

Ċ
Linde Ryckeboer,