Hottentot‎ > ‎

Givers

ZO 1 april: GEEN
Blijkbaar vieren mensen op deze dag iets. En omdat we een scoutsvergadering met 2 leiding en 3 leden nogal belachelijk vinden mogen jullie vandaag allemaal thuisblijven. Misschien kan je de kippen nog helpen om hun eieren terug te vinden?!

ZO 8 april: 14u-17u
Ben jij de opperpersoon die we zoeken? Ben jij de beste giver van dit tijdperk? Ben jij de zogenaamde Giver-Universalis? Dat, valt maar op één manier uit te maken, door dit prachtige spel te winnen!

ZO 15 april: 13u45-17u
Vandaag staat de befaamde giveractiviteit op het programma! Een vergadering samen met alle andere givers uit ons district! Eindelijk kunnen we bewijzen dat wij een superieure scouts zijn!
Pas op dat je je nietvan uur vergist want om 13u45 knallen we ervandoor op onze stalen rossen. Uw véloke dus niet vergeten!

ZA 21 april: 8u50 - 18u00 > bloemenslag
Neenee vandaag gaan we gaan blikjes tonijn verkopen. Nee, we gaan geen waterballonnen verkopen! En ook geen nagelknippers! Wij zijn origineel, wij verkopen bloemen! We spreken al veel te vroeg af maar toch verwachten we jullie allemaal stipt op tijd!

ZO 22 april: GEEN
Welle moeten nog bloemen rondbrengen naar toffe mensen die bloemen besteld hebben. Omdat deze belangrijke taak te zwaar is voor jullie om te dragen mogen jullie vandaag uitrusten van de drukke dag die gisteren was!

ZO 29 april: GEEN
T'is leidingsweekend, wij bereiden hier niet alleen eten, wij bereiden ook jullie kamp voor! Deze bereiding maken we in de verre Ardennen, door de grote afstand tussen dit gebergte en Duffel kunnen we helaas geen leiding geven vandaag!

Mei

ZO 6 mei: 14u-17u

Weet je wat lang geleden is?! Een bosspel! En je raadt nooit wat wij vandaag gaan spelen! Fout! We spelen een stadsspel!

ZO 13 mei: Vlottentocht
Vers van de pers: op deze dag is het vlottentocht!

ZO 20 mei: 14u-17u
Heb je altijd al eens willen weten hoe een bevalling eraantoe ging? Wel, vandaag kunnen jullie dat allemaal leren! Vandaag gaan we kinderen baren! Neenee, niet vies beginnen denken, het is natuurlijk maar een spel! We gaan kinderen werpen! Figuurlijk dan he!

ZO 27 mei: 14u-17u
Vuile vettige vieze mannekes dat gulle zijt! Allez, na vandaag dan toch! Dat, en niets anders, is namelijk ons doel vandaag!

ZA 2 juni: 20u-22u
Wohla tek, vandaag spelen we een spel! Moar dan in den avond. Ze noemen da oek wel is n avondspel!

VR 8 juni: 20u-22u
Dit is iets zot, maar echt iets zot. Ik hoor alle letters van wat mensen tegen me zeggen door elkaar. Daardoor heb ik niet goed kunnen verstaan wat we gaan doen vandaag. Het was iets met a, o, d, p, l, v, n, s en e!

ZO 17 juni: GEEN
Door de examens konden we enkel wat tweedehands leiding regelen. En omdat we alleen het allerbeste voor jullie willen zal de vergadering deze week helaas niet kunnen doorgaan.

ZO 22 juni: 20u-22u30
Movietime! Wat is er betere ontspanning dan een klein goei filmke?! Awel, een groot goei filmke!

ZO 1 juli: Laatste vergadering!
De laatste vergadering! En dat wordt nen topper ze! We gaan een uitstapke maken! Maar naar waar, dat weten we nu nog niet!

Ċ
Linde Ryckeboer,