Hottentot‎ > ‎

Jins

MAART

ZO 3 maart: 14u-17u

o-ow, jullie zullen het een zondag zonder ons moeten stellen. Omdat andere leiding jaloers was op ons, willen zij het voor één keer overnemen. Na lang aandringen (en veel geld) hebben we hen dan maar de kans gegeven om jullie leukheid eens te aanschouwen. Helaas moeten wij dan even naar aan een minderwaardige tak leiding gaan geven...

ZO 10 maart: 14u-17u

Jullie hebben nog iets goed te maken... Vandaag is de dag! Jippie!

ZA 16 maart: 19u-??u

We zullen achtergelaten worden in een koud en donker bos. Wat is daar nu leuk aan?? Wij hebben van horen zeggen dat het tof is, jawel het gaat hier over de gouwdropping!
! Opgelet! Ergens in januari zal er een polleke op facebook verschijnen om te vragen wie meegaat. We moeten jullie namelijk op voorhand inschrijven!

Jins die ingeschreven zijn: Joren, Kato, Caro, Jolan, Julie, Hermelinde, Luka, Elien, Fientje

WA MEENEMEN?
 3 euro
Uwen velo

ZO 24 maart: 14u-17u

In 1799 was het vandaag Pasen, vandaag helaas niet. We kunnen dus geen eitjes rapen. Dan gaan we maar afval rapen!

WA MEENEMEN?
Een tweewielig niet-gemotoriseerd voertuig (zo kunnen we met zen allen een soepke gaan eten want dat krijgen we voor de verzamelde vuiltjes).

ZO 31 maart: GEEN

De leiding viert niet enkel het weekeinde vandaag, ze vieren ook het maandeinde! En dat allemaal op locatie! Bovendien bereiden ze ook nog eens het kamp voor!
Je hoort het al... De leiding heeft het helaas even te druk, we zijn er volgende week weer!!

APRIL

ZO 7 april: 13u-17u15

Een specialleke om de paasvakantie goed te beginnen! Meer info volgt! xoxo

ZO 14 april: 14u-17u

Traditiegetrouw zijn er veel jins gaan skieën dit weekend. Met de thuisblijvers gaan we ook skiën, maar dan in duffel! Hoe zot is da?!*

(*) Deze activiteit is onder voorbehoud. Ze zal enkel kunnen doorgaan als er voldoende sneeuw ligt op de Muggenberg. We dringen al langer aan bij de gemeente om hier een sneeuwkanon te installeren. Wil jij onze petitie alvast tekenen? Klik dan hier!

ZO 21 april: GEEN

De paasklokken zijn weer in het land! Tijd om eitjes te rapen en een dansje te doen!

VR 26 april: 19u-...u

Een knotsgekke avondvergadering, meer info volgt!

Za 27 april: BLOEMENSLAG

hupsaké, de lente kan nu écht beginnen! joepiedepoepie!

MEI

WO 1 mei: ??u-17u

"Wtf? Scouts op ne woensdag?" "Ja, inderdaad!"

ZO 5 mei: VLOTTENTOCHT

"Vlottendrijfevenement" had beter geweest, want echt een tocht kan je dit niet noemen. Maar hé, we gaan wel een prijs winnen dit jaar ze!

VR 10 - ZO 12 mei: WEEKEND!!!

Dit wordt het leukste weekend ooit!!! (En indien dat niet us, dan ligt het aan jullie! 😎)

ZO 19 mei: 14u-17u

Eindelijk kunnen we het spelen! Dit stadsspel stond gepland in het begin van het scoutsjaar, maar toen was het een beetje te warm om niet naar de vaart te gaan. Voilasadrie, vandaag gaan we pret beleven in Mechelen!

WA MEENEMEN???
Je stalen ros
Je smartfeun want wij gaan mee met onze tijd!

ZO 26 mei: GEEN

Karen moest naar de winkel voor Mayonaise!

JUNI

ZA 1 juni: 20u-22u

Doen we een avonspel of een spelavond?
We doen een avondspelavond!

VR 7 juni: 20u-22u30

Niks beter dan een goei filmke te knallen tijdens de examens! Want ja, voor ons zijn het examens!

ZO 16 juni: GEEN

Karen moest naar de winkel voor 200 gram préparé.

ZA 22 juni: 20u-22u

Karen moest naar de winkel voor een liter sojamelk, gelukkig is ze op tijd terug voor deze topvergadering!

ZO 30 juni: Laatste vergadering

Van dit jaar wel te verstaan. Maar niet getreurd, we zien elkaar gauw weer op kamp. xxx
PS: wat we gaan doen is voorlopig geheim!