Hottentot‎ > ‎

Jins

SEPTEMBER

ZO 2 september: GEEN

De leiding neemt nog een weekje rust, om er volgende week weer volledig in te vliegen!!!

ZO 9 september: 14u-17u

Traditioneel start het jaar met een heus groepsspel, waar ook ouders het eerste halfuur aan mogen meedoen! Door het groepsspel komen de leden te weten wie hun leiding zal zijn in het komende scoutsjaar. Niet te missen dus!

Zo 16 september: 14u-17u

What happens in Mechelen, stays in Mechelen! Scouts moet mee met de moderne tijd zeggen ze… dus dan doen we dat maar! Een super spel met social media kunsten staat vandaag op het programma!

Wat zullen u niet vergeten?

1)      Uw stalen ros

2)      Enkele smartpheuns

3)      Uw gezonde verstand

ZO 23 september: 14u-17u

Arme Elias… hij staat er potverdorie helemaal alleen voor vandaag 😰 Hij kan natuurlijk niet aan de hele bende jins leiding geven he. Daarom zullen jullie hem in je team moeten proberen te winnen!

WO 26 september tot WO 3 oktober

Woep woep, leefweek! Meer info komt er asap aan! We wachten nog op onze lessenroosters!

OKTOBER

ZO 7 oktober: GEEN

Tussen deze vermoeiende leefweek en het vermoeiend feestweekend van volgende week kan een zondagje rust geen kwaad vonden we.

WO 10 oktober: 12u30- 16u00

Eten krijgen jullie van ons, in ruil gaan we samen een tentje rechtzetten.

VR 12 oktober: 18u00 - 00u00 > KWISTA

Op deze beste quiz van het jaar mogen jullie mee opdienen, tappen,... Alleen zou de leiding het namelijk niet aankunnen.

ZA 13 oktober: 09u00 -04u00> WA COSTA

We kunnen alle hulp gebruiken om Wa Costa mee op te bouwen. Ook op de fuif zelf mogen jullie wat schiftjes meedraaien. Middageten én avondeten krijgen jullie van ons!

ZO 14 oktober: 10u00 - 18u00

Wat wordt opgebouwd moet ook worden afgebroken - V.A. 03/08/2018

Lekkere bokes worden weer voorzien! Tegen het avondeten mogen jullie weder huiswaarts keren en doet de leiding het laatste werk.

ZO 21 oktober: GEEN

De leiding is op leidingsweekend… Dan is het moeilijk om scouts te geven.

ZO 28 oktober: 14u00-17u00

Na Area77 hebben enkele jins een poes mee naar huis genomen. Helpen jullie hen productjes te verdienen om de poes te verdrijven?

NOVEMBER

ZO  4 november: 14u00-17u00

🎵🎧🎸De band werd groter en groter, ze bleef maar drummen zonder motor… 🎶🎹🎼

De fietsband bedoelen we dan… spelen met een fietsband, zo simpel kan het zijn!

Wa moette meenemen?!

Een fietsband

ZO 11 november: 14u00-17u00

Wiel jij meespelen? Klasieke spelletjes worden zoveel leuker op wieltjes! Niet overtuigd? We tonen het wel! Het enige wat jij nodig hebt zijn wieltjes! Watte? Awel, een fiets, step, Segway, éénwieler, rolschaatsen,... Hoe gekker hoe prettiger!

Wa moette meenemen?!

Wieltjes

ZA 17 -ZO 18 november: Wijnverkoop

Zondag 18 november gaan we wijntjes verkopen! 🍷Van deze gelegenheid maken we gebruik om er ineens een overnachtingske voor te kleven! Jullie zijn dus al welkom op zaterdag om 19u00. 24u later zeggen we jullie ten laatste vaarwel. Avondeten doen jullie wel altijd thuis.

ZO 25 november: 14u00-17u00

Wopla weer een ‘normale’ vergadering! Tussen aanhalingstekens, want normaal is het natuurlijk nooit met zo’n gekke leiding!

DECEMBER

ZO 2 december: 14u00-17u00

Beste jin,

Heb je ooit sinterklaasgevierd? Jaaa!

Heb je ooit sinterklaas op z’n jins gevierd? Hu hoe bedoel je?

Wel kom maar eens langs, dan laten de sint en piet het je zien!

VR 7 december: 20u00-22u00

De ene goede oude man met baard is het land uit, en daar is de volgende alweer! Voor deze goede oude man gaan we een stal sjorren!

ZA 15 december: 20u00-22u00

We doen wat chilliewillie tussen examens door! Kom langs, en wordt helemaal terug zen zodat je morgen weer in de examens kan vliegen!

ZA 22 december: 19u00-24u00 > Jinkerstfeesje

Het beste kerstfeest van het jaar? Dat valt op 22 december! Jongens kopen een pakje voor jongens, meisjes kopen er eentje voor meisjes! En een diner krijgen jullie er gratis bij!

Meenemen?

Een pakje voor je eigen geslacht

Pseudo-chique kleding rond je lijf

Knorrende hongerige magen!

ZO 30 december: GEEN

Geniet maar van jullie vakantie, wij zullen genieten van onze boeken 😭

JANUARI

ZO 6 januari: GEEN

De eerste zondag van het nieuwe jaar slaan we over. Maar dit is wel de ideale moment om de volgende 2 zondagen voor te bereiden!

ZO 13 januari: 13u00 -18u00

Vandaag mogen jullie even jinspringen voor de leiding! Vandaag kunnen jullie nig eens voelen hoe het is om leiding te zijn! Om alles goed voor te bereiden worden jullie al om 13u00 verwacht. Na de scouts volgt er nog een nabespreking.

ZO 20 januari: 13u00-18u00

Omdat ik tam ben: zie beschrijving vorige zondag

ZO 17 januari: 14u00-17u00

Een jaarlijkse traditie: schaatsen. We spreken af om 14u00 aan de scoutslokalen!

Mee te nemen?

Handschoenen VERPLICHT

Dikke sokken

Dikke jas