Hottentot‎ > ‎

Jong Givers

JUNI

Zondag 1 juni: geen scouts

Na de drukke weken van bloemenslag, vlottentocht, weekend, vettige spelletjes en onze pannenkoekenbak hebben jullie wel wat rust verdiend, daarom geen scouts. Geen traantjes, volgende week zijn we er weer!

Zaterdag 8 juni: 19u-21u30:

De leukste avondvergaderingen komen er weer aan!! Dit is er al eentje van! Wat we exact gaan doen kunnen we uiteraard nog niet verklappen, maar we kunnen wel verklappen dat je zeker moet komen!!

Vrijdag 14 juni: 19u-21u30:

Opnieuw een van die leuke vergaderingen om je te ontspannen tijdens die stomme examens!! Bereid je maar voor op een avond vol spel en plezier!

Zaterdag 22 juni: 19u-21u30

De derde en laatste avondvergadering van het jaar, maar niet getreurd want we maken er weer een groot feest van!!

Vrijdag 5 juli: Hele dag

Om het jaar in schoonheid af te sluiten gaan we uiteraard weer op daguitstap, meer info hierover volgt nog, maar hou al zeker heel deze dag vrij want deze activiteit wil je zeker niet missen!

Kusjes en knuffels

Nele, Kobe, Sander