Hottentot‎ > ‎

Jong Givers

Dag scheetjes en patétjes! Alle jonggiver-info verschijnt als bij wonder doorheen het jaar op dit paginatje. Wat kan het leven toch mooi zijn he!

DECEMBER

ZO 1 december: 14u-17u

Vandaag is het een heel speciale dag, eentje die je zeker niet wil missen want er komt namelijk iemand op bezoek! Als je wil weten wie dat zal zijn, moet je komen en misschien krijg je wel iets lekkers!

VR 6 december: 19u-21u

Joepiedepoepie! De avondvergaderingen beginnen!!! Ter nagedachtenis van de dood van meneer Nicholas in het jaar 342, gaan we allemaal samen naar "Dag Sinterklaas" kijken!
Als jullie iets anders willen zien zullen jullie een filmpje moeten meenemen! Een drankje of hapje zijn natuurlijk ook altijd welkom!

VR 13 december: 19u-21u

Schokkend nieuws!!!! Een nachtspel kan je ook in de avond doen!
Deze spiksplinternieuwe ontdekking gaan we vandaag testen!!!

VR 27 december: Fiesta del Kerst

More info is on the way, ergens in de file op de ring van Antwerpen!

JANUARI

ZO 5 januari: Geen scouts

Vandaag geen scouts want we vieren nieuwjaar! (Op 1 januari hadden we perongeluk al iets anders gepland)
Jullie kunnen dus nog een lekker dagje luieren en genieten van jullie vakantie!

ZO 12 januari: 14u-17u

De Jins gaan ons vandaag zo goed mogelijk proberen na te doen.... Hopelijk houden jullie het vol zo scouts zonder ons! We weten dat jullie boos gaan zijn maar we zullen eens komen kijken, beloofd!

ZO 19 januari: 14u-17u

Sorry voor de marteling, jullie zullen het nog een zondag zonder ons moeten stellen! Gelukkig hebben we wat jins kunnen regelen als oppas voor jullie!
Want terwijl jullie plezier hebben zit kobe wat in zijn studieboeken te neuzen!

ZO 26 januari: 14u-17u

We gaan rolschaatsen op ijs! Om de 1 of andere gekke reden noemen ze dat gewoon schaatsen?!!!
Dat zou hetzelfde zijn alsof wielrennen op ijs ineens "rennen" zou noemen! Maar dat is totaal niet want om te rennen heb je geen fiets nodig. En ook geen ijs. (Tenzij je een spier verrekt ofzo maar dat is iets anders)
Maar bon, dit gezegd zijnde; we gaan schaatsen!
Steek dit in je rugzakje: handschoenen, dikke sokken en warme kleren!
Flapjes heb je niet nodig want wij trakteren! Als je daarniet gelukkig van wordt...

FEBRUARI

ZO 2 februari: 14u-17u

Help! De kroonjuwelen zijn gestolen! Help jij hen mee terug te vinden?!
Kom allemaal over-the-top verkleed als prins, prinses of ridder! Naar iedereen die niet verkleed komt gaan we heel gemeen onze tong uitsteken!

ZO 9 februari: 14u-17u

Volgend weekend is het valentijn! Hoog tijd dus om een te kijken hoe romantisch jullie zijn! En wie weet ga je wel naar huis met een spiksplinternieuw lief! Haal jullie verleidingstrucs dus al maar van de zolder!

ZO 16 februari: Italiaanse avond

Geen scouts vandaag want wij serveren vandag overheerlijke verse lasagne en pasta in de parochiezaal! Kom zeker eens langs en steek jullie buikjes overvol want het is à volonté.

Ook de rest van de dag hoef je je niet te vervelen! Je kan de lyrics van dit liedje vanbuiten leren;

ZO 23 februari: 14u-17u

Niet verschieten, maar vandaag mogen jullie naar alle hartelust de 🐒 uithangen tijdens allerlei wilde spelletjes! Maar dan wel een geh👂zame aap he!

MAART

ZO 1 maart: 14u-17u

Beeld je eens in hoe mooi het leven zou zijn wanneer je zo populair zou zijn als je leiding! Vandaag krijgen jullie bijles van ons! Wij gaan jullie leren hoe je populair wordt bij iedereen. Jullie krijgen er gegarandeerd nieuwe facebookvrienden bij vandaag!

ZO 8 maart: 14u-17u

8 maart zal de geschiedenisboeken ingaan als een sombere dag! Een dag waarop de jonggivers het moesten stellen met enkele amateuristische vervangleiding. We hopen dat jullie deze marteling overleven... Gelukkig voor jullie is het maar 1 keer per jaar leidingswissel!

ZO 15 maart: 14u-17u

Na vandaag zullen jullie officieel door het leven gaan als bosapen! Met al die bosspelen van vandaag kan dat niet anders! Vergeet je stalen ros niet mee te nemen want we moeten ons kunnen verplaatsen richting de wildernis!

ZO 22 maart: Geen scouts

Na een druk leidingsweekend vol vergaderingen en kampvoorbereidingen zullen we zo uitgeput zijn dat we jullie drukte helaas niet meer gaan aankunnen.
Voor onze eigen veilugheid hebben we dan maar besloten dat het vandaag een keertje geen scouts is!

ZO 29 maart: 14u-17u

We trekken het dorp in voor een heus dorpspel want anders zou het moeilijk zijn om een dorpspel tespelen!
Vergeet jullie tweewielig vervoer niet!

APRIL

17-19 april: Weekend

Joepiedepoepie! Het is alweer tijd voor het tweede jg-weekend! Meer info volgt!

Moddervette smakkerds,
Kobertini, Julien en El Junior!