Hottentot‎ > ‎

Jong Givers

JUNI

Zondag 1 juni: geen scouts

Na de drukke weken van bloemenslag, vlottentocht, weekend, vettige spelletjes en onze pannenkoekenbak hebben jullie wel wat rust verdiend, daarom geen scouts. Geen traantjes, volgende week zijn we er weer!

Zaterdag 8 juni: 19u-21u30:

De leukste avondvergaderingen komen er weer aan!! Dit is er al eentje van! Wat we exact gaan doen kunnen we uiteraard nog niet verklappen, maar we kunnen wel verklappen dat je zeker moet komen!!

Vrijdag 14 juni: 19u-21u30:

Opnieuw een van die leuke vergaderingen om je te ontspannen tijdens die stomme examens!! Bereid je maar voor op een avond vol spel en plezier!

Zaterdag 22 juni: 19u-21u30

De derde en laatste avondvergadering van het jaar, maar niet getreurd want we maken er weer een groot feest van!!

Vrijdag 5 juli: 9u10-18u00
Om het jaar in schoonheid af te sluiten gaan we op daguitstap naar Bobbejaanland. We spreken af om 9u10 aan het station van Lier in uniform en met pas en lunchpakket op zak. Rond 18u komen we terug aan in Lier. Om de toegangstickets te kunnen bestellen, vragen we jullie om te bevestigen of jullie kind al dan niet mee kan op deze onvergetelijke dag. Normaal gezien heeft iedereen een sms-berichtje gekregen waarop jullie kunnen bevestigen. Indien dit niet het geval is, kunnen jullie ons steeds contacteren op 0498/04.26.48.
Wij kijken er al naar uit, tot dan!

Kusjes en knuffels

Nele, Kobe, Sander