Hottentot‎ > ‎

Jong Givers

NOVEMBER

Zondag 4 november: 14u-17u
Dit is de dag waar vele van jullie ongetwijfeld hebben gewacht ... we duiken allemaal samen het bos in! Een hele dag lachen, rennen, strijden en nog veel meer in het domein Hondsbossen (Hondsbossen 3, Sint-Katelijne-Waver 2860). Doe dus zeker kleren aan die bos-proof zijn en kom met de fiets naar de scouts.

Zondag 11 november: 14u-17u
Wapenstilstand, daar hoort wat rusten bij natuurlijk. Daarom spelen we vandaag allemaal stoelenspelletjes zodat jullie kunnen rusten, maar toch ook nog super leuke spellen spelen!

Vrijdag 16 19u30 (aan de lokalen) tot zondag 18 11u30 november: Weekend
Warm jullie spieren al maar goed op want je gaat deze hard nodig hebben tijdens dit weekend. We gaan namelijk op sportweekend! We verwachten dus iedereen in een mooie sportoutfit, maar niet degene die jullie gewoon zijn, maar een van de jaren '80! Omdat jullie waarschijnlijk niet weten hoe dit er uit ziet hebben we al een foto voor jullie opgezocht, maar jullie mogen nog steeds wat raad vragen aan jullie ouders, want zij hebben waarschijnlijk ook zo'n mooie outfit aangehad vroeger.
Wat nemen we voor de rest nog mee?
- slaapgerief (veldbed, slaapzak, kussen)
- toiletgerief (tandenborstel, tandpasta,...)
- scoutsuniform
- SPORTOUTFIT (JAREN '80) AANDOEN!
- EI
- €25 en ID + klevertjes
Om te weten op wie wel en niet moeten wachten zouden we graag hebben dat je dit laat weten aan Kobe: 0495/47.64.14.
Afbeeldingsresultaat voor sportoutfit jaren 80

Zondag 25 november: Geen scouts
Na het vermoeiende weekend hebben we allemaal een beetje nood aan rust en die krijgen jullie ook!

DECEMBER

Zondag 2 december: 14u-17u
Vandaag komen Sinterklaas en zwarte Piet langs dus spelen we uiteraard een groot sinterklaasspel!!!

Zaterdag 8 december: 19u-21u
Wat doen we als het regent en koud is??
Juist een film kijken!! Neem zeker een film mee zodat we iets hebben om naar te kijken, iets om te eten en te drinken is ook altijd leuk tijdens een filmpje!

Vrijdag 14 december: 19u15-21u15
Wat doen we dan als het niet regent maar wel koud is??
Ons warm spelen natuurlijk! Niets beter dan een ontspannend spel tijdens de examens!

Zondag 23 december: Kerstfeestje 19u-22u
Wat hoort er bij Kerstmis? Een kerstfeestje natuurlijk! Doe chique kleding aan voor deze feestelijke gebeurtenis, want dit kunnen we niet zomaar laten passeren.
Neem allemaal een cadeau mee (ter waarde van 5 euro) dat iedereen graag krijgt.

JANUARI

Zondag 6 januari: Geen scouts
Even rustig uitbuiken na al dat vele eten en uitrusten na deze vermoeiende feestdagen kan deugd doen op een zondag, daarom deze week geen scouts :(

Zondag 13 januari: 14u-17u
Jullie echte leiding heeft nu examens daarom zullen de jins jullie leiding geven!

Zondag 20 januari: 14u-17u
Ook dit weekend moeten wij nog volop leren voor onze examens :( maar de jins zullen jullie met heel veel plezier leiding geven.

Zondag 27 januari: 14u-17u
Schaatsen!!!
Wat hebben we nodig:
- schaatsen (als je dat hebt)
- handschoenen (VERPLICHT)
- dikke sokken
- dikke jas, muts en sjaal
- koekje en drankje
- ID kaart
- ouders die ons willen brengen en/of komen halen (14u aan het scoutslokaal of om 17u aan de schaatsbaan in Heist)

FEBRUARI

Zondag 3 februari: Geen scouts
Vrijdag 1 februari was onze fantastische fuif de Wa Isda?! maar omdat fuiven organiseren heel vermoeiend is moeten wij nu even rusten.

Zondag 10 februari: 14u-17u

Kusjes en knuffels