Hottentot‎ > ‎

Jong Givers

 

December

ZONDAG 3 december: 14u-17u
Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. 
Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan
Hoe huppelt zijn paardje het dek op en neer
Hoe waaien de wimpels al heen en al weer
Zet jullie schoentje al maar klaar, want de Sint komt naar ons lokaal. De Sint heeft gezegd dat er geen stoute kinderen zijn dit jaar, maar wat heeft hij dan wel te zeggen over jullie?? Warm jullie stembanden al maar op, want de Sint houdt wel van een liedje. 

ZATERDAG 9 december: 19u30-21u30
Finding Nemo of eerder Finding Dory. Toy story of liever Cars? Of gaan we toch voor een andere film. Wij zijn benieuwd naar welke film jullie willen zien en mogen daarom zelf ook films meebrengen. Een film zien zonder een drankje en een hapje is maar saai, daarom magen jullie dit ook meenemen om natuurlijk met elkaar te delen. 

VRIJDAG 15 december: 19u30-22u00
We zijn een beetje te vroeg, ongeveer 10 dagen, maar december is een maand om feest te vieren en dit kan niet vroeg genoeg beginnen. We gaan deze avond naar chique casino, gelegen in de mijlstraat (ons lokaal). Chique kleren zijn gepast. Meisjes doe jullie mooiste kleedje aan en jongens, een hemdje is altijd welkom. Bij een feestje horen natuurlijk ook cadeaukes. Breng een cadeauke mee ter waarde van 5 euro dat voor elk geslacht is. Wij voorzien de nodige hapjes en drankjes en dan kunnen we samen feest vieren of hoe ze dit feest nog noemen is Kerstfeestje!

ZONDAG 24 december: GEEN
Het is kerstavond en dit vier je gezellig met je gezin of familie. Ook de leiding viert dit thuis. We wensen jullie alvast een fijne Kerstmis toe. 

ZONDAG 31 december: GEEN
Oud jaar, nieuw jaar. Twee koeken is een paar. We wensen jullie een gelukkig nieuwjaar. Zet het nieuwe jaar al maar goed in door deze dag gezellig bij de familie te zijn. Geniet van het vuurwerk en dan tellen we samen af naar het nieuwe jaar. Tot volgend jaar. 

Januari
ZONDAG 7 januari: 14u-17u
Jullie leiding is hard aan het leren voor de examens. Hierdoor gaan wij zelf niet komen, maar we hebben voor vervanging gezorgd. Jawel, onze lieve givers gaan er voor zorgen dat jullie een geweldig zondag achter de rug hebben. Wat jullie gaan doen is nog een verrassing en laten we over aan de givers. 

ZONDAG 14 januari: 14u-17u
Ook deze zondag staan de givers klaar om jullie een toffe zondag te geven. Zij gaan er voor zorgen dat jullie bijna jullie echte leiding niet meer gaan willen, maar de echte leiding blijft natuurlijk de beste. 

ZONDAG 21 januari: GEEN
Wij zijn nog steeds druk aan het studeren en examens aan het afleggen. De givers zijn al moe van de vorige twee weken. Hopelijk hebben jullie toen zich volledig uitgeleefd, want jullie zullen nog een weekje moeten wachten tot je ons terug ziet. 

ZONDAG 28 januari: 14u-17u
Jawel! Wij zijn terug, jullie geweldige leiding is terug. Vandaag gaan we geen scoutsspelletjes spelen, we verplaatsen onze vergadering. We gaan veel plezier beleven op de schaatsbaan! Jaja, we gaan op uitstap met heel de scouts. Heb je zelf schaatsen, dan mag je deze zeker meenemen. Handschoenen, muts, sjaal, warme kledij, dikke en lange sokken komen zeker van pas. Handschoenen zijn verplicht, want anders mag je niet op het ijs. 

jullie leiding
Thijs, Brendan, Kobe, Laure en Jesse
Comments