Hottentot‎ > ‎

Jong Givers

FEBRUARI

Zondag 3 februari: Geen scouts
Vrijdag 1 februari was onze fantastische fuif de Wa Isda?! maar omdat fuiven organiseren heel vermoeiend is moeten wij nu even rusten.

Zondag 10 februari: 14u-17u
Omdat ook Barbie niet alleen wil zijn met valentijn, gaat we nog snel op zoek naar haar ware Ken xx
Afbeeldingsresultaat voor barbie en ken

Zondag 17 februari: Itali'à volonté
De leiding staat heel het weekend in de keuken zodat jullie met al jullie vrienden en familie kan komen smullen van de heerlijkste Italiaanse gerechten. Het enige nadeel is dat het geen scouts zal zijn, maar we gaan elkaar hopelijk wel zien.
Meer info vinden jullie op de evenementenpagina en op de nieuw-pagina.

Zondag 24 februari: 14u-17u                                                                                                                                                                    We halen vandaag alle echt scoutspelen uit de kast en doen eens lekker gek.

MAART

Zondag 3 maart: 14u-17u

Leidingswissel, dus eigenlijk een wissel van de leiding.

Zondag 10 maart: 14u-17u

Om al een beetje "in the mood" te komen voor ons carnavalspel. ALAAAAF

Zondag 17 maart: 14u-17u

Ggigga ggroot spel vandaagg, neem zeker jullie fiets mee.

MEI

Vrijdag 10 tot Zondag 12 mei: Weekend

Omdat we hopen dat iedereen dit ongelooflijk leuke weekend kan meemaken, willen we nu al de datum meegeven.
Hou dit weekend dus zeker vrij in jullie agenda! Meer info volgt

Kusjes en knuffels

Nele, Kobe, Sander