Hottentot‎ > ‎

Jong Givers

Dag scheetjes en patétjes! Alle jonggiver-info verschijnt als bij wonder doorheen het jaar op dit paginatje. Wat kan het leven toch mooi zijn he!

SEPTEMBER

ZO 8 September: 14u-17u

SCOUTS DE HELLEVELDERS OPENT DE DEUREN NAAR HET NIEUWE SCOUTSJAAR
Kom dat zien, kom dat zien! Op zondag 8 september gaat de werking van scouts De Hellevelders weer van start en openen we samen de deuren naar het nieuwe scoutsjaar! Kinderen vanaf het 1e leerjaar tem het zesde middelbaar zijn welkom voor een namiddag vol plezier! 
We komen samen aan onze lokalen in de Mijlstraat 102 om 14u en ouders mogen blijven tot 14u30. Vanaf 16u30 mogen ouders terug komen voor ons info-scoutsbarretje waar ze, je raadt het nooit, kunnen genieten van een drankje en info kunnen krijgen over de werking van onze scouts, inschrijving, de leiding,... 
Ook de verloren voorwerpen van het kamp zullen tentoongesteld worden
Hopelijk zien we jullie allemaal weer terug op 8 september en neem gerust broers, zussen, nichtjes, neefjes, buren,... mee! 

ZO 15 september: 14u-17u

De sterkste persoon op aarde is een man, de beste kok is een man, de beste balletdanser is een man en zelfs de beste vrouw is een man*! Het is dus duidelijk wat het beste geslacht is. Maar puur voor de show gaan we het toch nog eens laten zien!
(*)Dat laatste is misschien niet helemaal waar...

ZO 22 september: 14u-17u

Omdat we nu toch al 2 vergaderingen hebben gehad, zijn we Julie al beu. Vandaag gaan we haar dan ook levend ingraven! Dit wil je niet missen!

ZA 28 september: Ballonnekesstoet

Kom onze kar checken op den ballonnenstoet!🎈 Onze kar herken je meteen aan de traktor die ervoor rijdt! Die heeft namelijk 2 grote wielen en 2 kleinere! Echt een gek ding!

OKTOBER

ZO 5 Oktober: 14u-17u

Vandaag is het dan wel zover, we gaan Julie levend begraven om er dan leuke spelletjes met te spelen zoals knikkeren, potteke stamp, petanque, 

ZO 13 Oktober: GEEN 

Geen vergadering zondag, wel Kwista vrijdagavond, Wa Costa zaterdagavond en pannenkoekenslag zondagnamiddag!

ZO 20 Oktober: GEEN

De leiding gaat dit weekend gezellig op weekend discussieren, plannen en ontspannen! 
Deze zondagnamiddag geen vergadering dus...
Wel niet vergeten: vrijdag 19 oktober is het Dag vd Jeugdbeweging!

ZO 27 Oktober: 14u-17u

Jaja eindelijk weer een normale vergadering! Of dat dachten jullie toch, maar niets is minder waar. Het is vriendjesdag en dus moeten jullie allemaal een vriendje meenemen zodat we met dubbel zoveel als normaal zijn! 
Allemaal komen dus!


Moddervette smakkerds,
Kobe, Schevert, Julien en El Junior!
Comments