Hottentot‎ > ‎

Jong Givers

ZONDAG 1 april: GEEN scouts
Vandaag is het geen scouts, want de paasklokken en de paashaas zijn op bezoek bij jullie thuis. Het is namelijk Pasen en dit kan gevierd worden onder familie. Vrolijk Pasen!

ZONDAG 8 april: 14u-17u
Vandaag gaan we nog eens authentiek zijn en scoutsspelletjes spelen. Uiteraard mogen we deze leuke spelletjes niet vergeten om af en toe te spelen.

ZONDAG 15 april: GEEN WEEKEND, WEL SCOUTS VAN 14u tot 17u!!
Ja, je leest het goed, het weekend gaat niet door omdat er te weinig leden mee kunnen op weekend. Maar in plaats van op weekend te gaan is het wel gewoon scouts, wat we gaan doen zal je dan wel zien.

ZONDAG 22 april: GEEN scouts
Deze zaterdag was het Bloemenslag. Dit wilt zeggen dat de leiding op zondag nog werk heeft met enkele bestellingen rond te brengen en alles op te ruimen.

ZONDAG 29 april: GEEN scouts
Vandaag is het ook geen scouts, want jullie leiding is op weekend om het kamp voor te bereiden.

Mei

ZONDAG 6 mei: 14u-17u
Vandaag gaan we onze kindertijden terug naar boven halen. We gaan een reis maken rond te wereld, trefbal spelen, ... maar niet op ons terrein. (Jullie hebben geen fiets nodig voor de verplaatsing.)

ZONDAG 13 mei:
Vandaag is het vlottentocht. We gaan een vlot bouwen en ons verkleden en aan heel Duffel laten weten dat wij de scouts van de Mijlstraat zijn. (Uren worden nog meegedeeld, want die worden bepaald aan de hand van het water.)

ZONDAG 20 mei: 14u-17u
We spelen een spel vandaag en misschien wel een spel van Hasbro. Of toch maar een spel van de Leiding. Jullie gaan land moeten veroveren en steden bouwen, zodat jij de machtigste man of vrouw wordt van het land.

ZONDAG 27 mei: 13u30-17u
We gaan vandaag zwemmen in ...  Lier!! We gaan ons volledig uitleven in het zwembad. Wat hebben jullie nodig: zwemgerief, handdoek, zeep, (voor de meisjes) rekkers (om jullie haar vast te doen. Is verplicht daar) en 5 euro. Eventueel een drankje voor na het zwemmen mag je ook meenemen. We spreken af aan de inkom van het zwembad, waar wij ook terug staan als de leden worden opgehaald. Graag weten wij op voorhand wie er allemaal mee gaat zwemmen, zodat wij aan het zwembad op niemand meer staan te wachten. (in de week op voorhand een berichtje is voldoende jesse: 0497/12.36.46).

Jullie leiding
Thijs, Brendan, Kobe, Laure en Jesse