Hottentot‎ > ‎

Jong Givers

Dag scheetjes en patétjes! Alle jonggiver-info verschijnt als bij wonder doorheen het jaar op dit paginatje. Wat kan het leven toch mooi zijn he!

, maar vandaag mogen jullie naar alle hartelust de 🐒 uithangen tijdens allerlei wilde spelletjes! Maar dan wel een geh👂zame aap he!

MAART

ZO 1 maart: 14u-17u

Beeld je eens in hoe mooi het leven zou zijn wanneer je zo populair zou zijn als je leiding! Vandaag krijgen jullie bijles van ons! Wij gaan jullie leren hoe je populair wordt bij iedereen. Jullie krijgen er gegarandeerd nieuwe facebookvrienden bij vandaag!

ZO 8 maart: 14u-17u

8 maart zal de geschiedenisboeken ingaan als een sombere dag! Een dag waarop de jonggivers het moesten stellen met enkele amateuristische vervangleiding. We hopen dat jullie deze marteling overleven... Gelukkig voor jullie is het maar 1 keer per jaar leidingswissel!

ZO 15 maart: GEEN

Omwille van de corona-epidemie zijn alle scouts-activiteiten tot en met 31 maart geannuleerd.

ZO 22 maart: GEEN

Voor onze eigen veilugheid hebben we dan maar besloten dat het vandaag een keertje geen scouts is!

ZO 29 maart: GEEN

Vergeet jullie tweewielig vervoer niet!

MEI

1-3 mei: Weekend

Joepiedepoepie! Het is alweer tijd voor het tweede jg-weekend! Meer info volgt!

Moddervette smakkerds,
Kobertini, Julien en El Junior!