Hottentot‎ > ‎

Jong Givers

SEPTEMBER

Zondag 2 september: Geen scouts

De leiding neemt nog een weekje rust, om er volgende week weer volledig in te vliegen!!!

Zondag 9 september: 14u-17u

Traditioneel start het jaar met een heus groepsspel, waar ook ouders het eerste halfuur aan mogen meedoen! Door het groepsspel komen de leden te weten wie hun leiding zal zijn in het komende scoutsjaar. Niet te missen dus!

Zondag 16 september: 14u-17u

Beste jonggivers,
Vandaag gaan jullie ontdekken hoe jullie leiding erin de toekomst (mogelijk) gaat uitzien. We teleporteren ons zelf een aantal jaren verder. Het wordt een ongelofelijke en spectaculaire vergadering die nog niemand heeft gehad.
Zeker komen dus!

Zondag 23 september: 14u-17u

Vandaag spelen we heel wat originele spelletjes om elkaar goed te leren kennen.

Zaterdag 29 september: Ballonnekesstoet

Op zaterdag 29 september rijdt de stoet met versierde karren weer door de straten in Duffel. Ook onze scouts heeft zoals elk jaar een wagen die dit jaar ingekleed wordt in het thema dromenland. Voor jullie betekent dit jammer genoeg dat er geen scoutsvergadering zal zijn dit weekend.

OKTOBER

Zondag 7 oktober: 14u-17u

Iedereen die er gaat zijn PROFICIAT, iedereen die er niet gaat zijn jammer genoeg geen PROFICIAT. Deze zondag doen we nog eens lekker zot en spelen we één groot spel waar jullie allemaal versteld van zullen staan.

Vrijdag 12 oktober tot zondag 14 oktober: Hottentotfeesten  (geen scouts)

Vrijdag 12 oktober hebben wij onze fantastische quiz Kwista?!. Alle ouders zijn uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Wees er snel bij, want het zijn beperkte plaatsen.
Zaterdag 13 oktober hebben wij onze WaCosta?!. Ook hier zijn alle ouders uitgenodigd. We hebben een tent voor de hippe liedjes en een tent voor de liedjes van '80-'90-'00.
Wij zijn nog steeds volop op zoek naar ouders die kunnen helpen op de fuif. In de volgende link kunnen jullie een shift kiezen. https://docs.google.com/…/1r6c26f8o_AcmHdwpK76r4_va3F…/edit…
Zondag 14 oktober is het geen scouts voor de leden. Alle leiding is volop aan het opruimen van het feestweekend "De Hottentotfeesten". De givers bieden wel pannenkoeken aan, die ze verkopen aan de scoutslokalen. Hier kunnen alle leden smullen om toch een beetje op de scouts te zijn.

Zondag 21 oktober: Geen scouts

Na de hottentotfeesten is het nu tijd voor de leiding om alles te evalueren en bespreken op het leidingsweekend, dus is er geen vergadering.

Zondag 28 oktober: 14u-17u

Vandaag vliegen we er weer in en dit doen we niet alleen, want het is vandaag namelijk vriendjesdag. Jullie mogen allemaal een vriendje/vriendinnetje meenemen. Samen met je vriendje/vriendinnetje vormen jullie een duo en gaan we op zoek naar wie het beste duo van de jonggivers is.
Neem dus zeker iemand mee, wij als leiding (en onze vriendjes) hebben er al heel veel zin in!

Na de vergadering organiseert de scouts de paskoffers waar jullie een nieuwe outfit kunnen kopen voor het scoutsjaar, meer informatie delen we zo u snel mogelijk mee op de hoofdpagina van de site en op de facebook groep van Scouts De Hellevelders.

De informatie van de vergaderingen van volgende maanden volgt zo snel mogelijk, de gepland data en uren kan u wel al terugvinden.

NOVEMBER

Zondag 4 november: 14u-17u