Hottentot‎ > ‎

Jong Givers

APRIL

Zondag 7 april: 14u-17u

Vandaag reizen we de hele wereld rond van Afrika tot in Amerika, van op de Himalaya tot in de woestijn. Neem ook zeker iets mee op wieltjes zoals je rollerblades, step, skateboard,...

ZATERDAG 13 april: 14u-17u

Vandaag wordt één grote verrassing. We gaan iets doen dat jullie nooit kunnen raden. Jullie mogen er natuurlijk eens over nadenken en een gokje wagen, maar jullie gaan het toch nooit weten.

‘Voor jullie een vraag, voor ons een weet’

TIP: het wordt wel suuuuuper leuk!!

Zondag 21 april:

GEEN SCOUTS

Daar hebben we namelijk geen tijd voor!! Wij zullen op zoek zijn naar paaseitjes in onze tuin.

Zondag 27 april: ?u-?u

Vandaag zetten we letterlijk de bloemetjes buiten. Haal jullie beste verkooptrucs al maar boven want vandaag is het onze jaarlijkse bloemenslag.

De uren worden zo snel mogelijk meegedeeld, maar houd alvast je hele zaterdag vrij om met ons een bloemige dag te beleven.

Zondag 5 mei: 8.30u-...u

Het is de 33ste editie van de vlottentocht. Dit jaar gaan we voor een prijs!! Er zijn zes prijzen te winnen dus eentje moeten we wel kunnen bemachtigen.

we hebben keuze uit:

* origineelste vlot

* meest zeewaardige vlot

* meest technologische vlot

* tofste bemanning

* publiekswinnaar

*grootste pechvogel

Wat moet je meenemen:

-         *  Verkleedkleren (thema bespreken we nog)

-       *    Lunchpakket

-          * Tussendoortje + drinken!

-          Warm weer:      * pet

·         Zonnecreme

-          Slecht weer: extra droge kleren

-          * Je glimlach

(rubberen laarzen zijn verboden!!!)

We spreken om 8.30 uur af aan de scouts met de fiets en fietsen dan samen naar de dijk. Om 15.00 uur zullen we te water gaan.

MEI

Vrijdag 10 tot Zondag 12 mei: Weekend

Joepie, eindelijk jonggiverweekend!!

We gaan naar chiro Woka in Wommelgem. Daar zullen jullie bewijzen of jullie geschikt zouden zijn voor in het leger. Kom dus helemaal in legeroutfit.

De uren delen we zo snel mogelijk mee.

Wat moeten onze legermannen en legervrouwen allemaal meenemen?

• veldbeld
  • slaapzak