Hottentot‎ > ‎

Jong Givers

Juni

ZATERDAG 2 juni: 19u30-21u30
Oh een avondvergadering: film kijken! Nene het is veel te goed weer om een film te kijken vandaag, daarom gaan we heel de tijd buiten zitten en een wandelingetje maken. Doe zeker schoenen aan waar je goed mee kan wandelen en breng voor de zekerheid je gsm ook maar mee!

VRIJDAG 8 juni: 19u30-21u30
Terug een avondvergadering! Gaan we dan vandaag een film kijken? Nee, ook vandaag kijken we geen film, maar we gaan wel binnen op elkaar schieten. Oefen dus zeker je sluiptechnieken nog maar eens goed in en zorg ervoor dat je niet sterft tijdens dit spel.

ZATERDAG 16 juni: GEEN SCOUTS
We weten dat jullie vandaag heel hard moeten leren voor al jullie examens dus daarom gaan we jullie rustig laten doen zodat jullie al die examens kunnen knallen en met goede punten naar huis kunnen komen :)

ZATERDAG 23 juni: 19u30-21u30
Oh nog eens een avondvergadering is het dan vandaag dat we een film kijken? Helaas weer fout, in juni is het toch veel te goed weer om nog een film te kijken. Vandaag gaan jullie al die examenstress uit jullie lijf spelen en zorgen dat je de machtigste man of vrouw wordt door zo veel mogelijk land te veroveren.

Jullie leiding
Thijs, Brendan, Kobe, Laure en Jesse
Comments