Nieuws

Welkom op de site van scouts Duffel-Mijlstraat. Van 6 tot 18 jaar is iedereen welkom om elke zondag een namiddag vol plezier mee te maken. Wat we gaan doen? Dat vind je telkens in de zogenaamde 'Hottentot'.
Op onze scouts valt er altijd wel wat te beleven! Via de Nieuwspagina houden wij jullie op de hoogte!
Ook via onze facebookgroep delen wij foto's en berichten met jullie! Vergeet ons ook zeker niet te liken op facebook!

Scouting On-hold!

Geplaatst 1 nov. 2020 01:45 door Scouts De Hellevelders

Na overleg, en bovendien op advies van Scouts en Gidsen Vlaanderen, hebben we besloten om ook voor kapoenen en kw’s een tijdje geen scouts te geven. Gezien de toestand lijkt het ons verstandig om minstens tijdens de herfstvakantie niet meer fysiek samen te komen in groep. 🤒
De takleiding is volop bezig met het voorbereiden van alternatieven. Hier zal per tak over gecommuniceerd worden. 🥳
Stevige linker en tot snel,
De leiding!✌🏻

KWISTA 2020: Quizresulaten

Geplaatst 13 okt. 2020 04:24 door Anaïs Bonroy

Beste quizzers!

Dit weekend was een groot succes! Bedankt voor jullie massale opkomst!
De resultaten van vrijdag zijn jammergenoeg verloren gegaan, maar die van zaterdag hebben we nog!
Er was een gedeelde eerste plaats voor de teams Pollet & Co en De Bende van de Bosklappers. Gelukkig hebben we via de schiftingsvraag uiteindelijk de winnaar kunnen bekendmaken! Team Pollet & Co, dikke proficiat en geniet van jullie weekendje in het vakantiecentrum De Bosberg!

Graag tot volgend jaar!

Inschrijvingen zijn open!

Geplaatst 27 sep. 2020 10:57 door Vincent Andries

Door covid-19 zullen er dit jaar geen huisbezoeken plaatsvinden. We hebben zoveel mogelijk informatie in het infoboekje gezet. Heb je toch nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met één van de (groeps-)leiding.

Inschrijven gebeurt volledig online via https://inschrijven.scoutshellevelders.be/.

Tweede keer scouts

Geplaatst 19 sep. 2020 11:10 door Scouts De Hellevelders

Morgen is het voor de tweede keer scouts! We spreken af op dezelfde plaatsen als vorige keer... dat betekent:
Kapoenen en KW’s: De Meyl 🏫
Jong-givers: Kerk ⛪️
Givers en jins: Scoutslokaal 🏡
Wij hebben er alvast zin in! Tot morgen! ✌🏻✌🏻

Eerste vergadering! 13/09

Geplaatst 1 sep. 2020 11:55 door Anaïs Bonroy   [ 1 sep. 2020 12:17 bijgewerkt ]

Hallo allemaal!

Hebben jullie heimwee naar de scouts?
Hebben jullie op zondag weer z'n zin om terug samen te zijn?
Hebben jullie weer veel goesting om het nieuwe jaar in te duiken?

'T zal wel zijn!

De eerste vergadering zal zondag 13 september plaatsvinden van 14u tot 17u
De leiding zal erop toezien dat alles corona-proof verloopt! Verdere info volgt nog.
Verloren voorwerpen en post van op kamp zullen ook worden uitgedeeld!

Tot dan!
t Zal wel zijn | Scouts en Gidsen Vlaanderen