Nieuws

Welkom op de site van scouts Duffel-Mijlstraat. Van 6 tot 18 jaar is iedereen welkom om elke zondag een namiddag vol plezier mee te maken. Wat we gaan doen? Dat vind je telkens in de zogenaamde 'Hottentot'.
Op onze scouts valt er altijd wel wat te beleven! Via de Nieuwspagina houden wij jullie op de hoogte!
Ook via onze facebookgroep delen wij foto's en berichten met jullie! Vergeet ons ook zeker niet te liken op facebook!

Geen scouts in de maand maart.

Geplaatst 12 mrt. 2020 11:21 door Pieter Vernaillen

Beste ouders en leden

Eerder deze dag werd er beslist alle scouts activiteiten t.e.m 31 maart op te schorten.

Dit betekent dat alle geplande weekends niet door gaan en er geen zondag vergaderingen zijn in de komende maand.

We houden jullie natuurlijk op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen of eventuele verlengingen van de opschorting.

Blijf allemaal gezond en zorg goed voor elkaar.

Stevige linker

De leiding

Itali'à volonté 2020

Geplaatst 15 jan. 2020 04:07 door Luka Dillemans

Beste leden, ouders, vrienden en sympathisanten

Wij nodigen jullie graag uit voor onze “Itali’à volonté”!
Ook dit jaar zal er een buffet zijn van Lasagne, Spaghetti Bolognaise en Spaghetti Carbonara waar u zelf naar hartenlust zo vaak kan komen halen wat u zelf wil. Alle gerechten zijn ook vegetarisch te verkrijgen.
Voor zij die na het buffet nog zin hebben in een dessertje, zullen ook dit jaar onze welbekende tiramisu en straciatella-ijs weer van de partij zijn.

Voor grote groepen (meer dan 8 personen) raden we aan om te reserveren, dit kan door een mailtje te sturen met je naam en het aantal personen naar: scoutshellevelders@gmail.com. 

Meer info: 
Italiaanse Avond

https://facebook.com/events/s/italia-volonte/1202135349990188/?ti=as 

Ballonnenkesstoet 2019

Geplaatst 23 sep. 2019 09:45 door Pieter Vernaillen

Zaterdag 28/09: ballonnenkesstoet
Het is weer zo ver! Eind september is het weer tijd voor de jaarlijkse ballonnenkesstoet.
Dit jaar bouwen we een kar volledig in het thema “Op de zee”, de kapoentjes en KW’s mogen zich verkleden als piraten, matrozen, kapiteins, zeemeerminnen, …
We verwachten jullie zaterdag 28/09 om 19u aan kar 18 (de laatste kar van de stoet). De kar zal zoals elk jaar ter hoogte van de bibliotheek geparkeerd staan in de Handelsstraat. Om 19u30 zou de stoet vertrekken en moeten de kapoentjes en KW’s op de kar zitten.
Wij hebben er al zin in en jullie hopelijk ook!

ZO 08/09/2019: Eerste vergadering

Geplaatst 31 aug. 2019 02:21 door Scouts De Hellevelders

SCOUTS DE HELLEVELDERS OPENT DE DEUREN NAAR HET NIEUWE SCOUTSJAAR 

Kom dat zien, kom dat zien! Op zondag 8 september gaat de werking van scouts De Hellevelders weer van start en openen we samen de deuren naar het nieuwe scoutsjaar! Kinderen vanaf het 1e leerjaar tem het zesde middelbaar zijn welkom voor een namiddag vol plezier! 
We komen samen aan onze lokalen in de Mijlstraat 102 om 14u en ouders mogen blijven tot 14u30. Vanaf 16u30 mogen ouders terug komen voor ons info-scoutsbarretje waar ze, je raadt het nooit, kunnen genieten van een drankje en info kunnen krijgen over de werking van onze scouts, inschrijving, de leiding,... 

Ook de verloren voorwerpen van het kamp zullen tentoongesteld worden

Hopelijk zien we jullie allemaal weer terug op 8 september en neem gerust broers, zussen, nichtjes, neefjes, buren,... mee! 

Het kamp komt eraan!

Geplaatst 2 jun. 2019 03:59 door Scouts De Hellevelders

Het kamp komt eraan! Lees alle informatie in de kamphottentot!

BLOEMENSLAG ( DIT WEEKEND)

Geplaatst 25 apr. 2019 00:28 door Pieter Vernaillen

Op 27 en 28 april 2019 doen wij naar jaarlijkse gewoonte onze Bloemenslag. Zaterdag 27 april zullen wij door de straten van Duffel Mijlstraat rijden met onze aanhangwagens vol bloemetjes, waar je dan naar hartenlust bloemetjes kan kopen! Ook op onze scouts zal een verkoop-stand zijn!
Op zondag 28 april brengen wij de bestellingen rond, de bestelbrief wordt in rondgedeeld maar kan je ook hier vinden.

We kunnen natuurlijk alle hulp gebruiken! Jins, Givers en jong-givers zijn zaterdag welkom vanaf 9u20! Maar ook ouders kunnen we gebruiken: Heb je een remorque en/of trekhaak wil je ons helpen met bloemetjes rondbrengen? Dan is jouw hulp zeker en vast welkom vanaf 9u45. 
Vrijwilligers mogen zich steeds melden bij de groepsleiding.

Ons bloemenassortiment blijft niet elk jaar hetzelfde, want ook in de bloemetjeswereld is er sprake van een bepaalde mode! We proberen ons assortiment dan ook elk jaar aan te passen aan deze mode! 

Huur eens een lasergame!

Geplaatst 25 mrt. 2019 03:12 door Pieter Vernaillen

Altijd al van gedroomd om een lasergame op een locatie te spelen die jij kiest? Dat kan! Bij ons kan je laserguns huren voor een prijs die (zoals steeds) goedkoper is dan professionele verhuurbedrijven.
Pakket €55:
- 12 laserguns
- 50 batterijen
- 2 targets (zie meer informatie)
- extra pistolen = €5/pistool

Pakket €100:
- 24 laserguns
- 100 batterijen
- 4 targets (zie meer informatie)
- extra pistolen niet mogelijk

Meer informatie en spelvormen vind je hier.

3/3/2019: Leidingswissel!

Geplaatst 1 mrt. 2019 07:19 door Scouts De Hellevelders

Jullie leiding kan er zondag wel eens totaal anders uitzien! Hoe dat komt? Het is leidingswissel! Voor één keer zullen jullie dit jaar dus een andere leiding voorgeschoteld krijgen... Maar wie zou dat zijn?!! Jullie ontdekken het deze zondag om 14u!

Itali'à Volonté

Geplaatst 29 jan. 2019 11:31 door jesse van dyck

Beste leden, ouders, vrienden en sympathisanten 

Naar jaarlijkse gewoonte kunt u weer komen proeven van onze heerlijke zelfgemaakte Italiaanse gerechten. Dit jaar presenteren we jullie voor de eerste keer onze “Itali’à volonté” ! Dezelfde gerechten als op onze vroegere ‘Italiaanse Avond’, maar in een nieuw jasje. Dit jaar zal er een buffet zijn van Lasagne, Spaghetti Bolognaise en Spaghetti Carbonara waar u zelf naar hartenlust zo vaak kan komen halen wat u zelf wil. Alle gerechten zijn ook vegetarisch te verkrijgen. 

We nodigen jullie dus van harte uit op zondag 17 februari in de zaal van het Mijlstraats Muziekorkest, Mijlstraat 108. ’s Middags vanaf 12u tot 14u en ’s avonds vanaf 17u tot 20u

Komen smullen op onze ‘Itali’à volonté’ kan voor 12 euro per volwassene en 9 euro per kind (tot 12jaar). Voor zij die na het buffet nog zin hebben in een dessertje, zullen ook dit jaar onze welbekende tiramisu en straciatella-ijs weer van de partij zijn. 

Voor grote groepen (meer dan 8 personen) raden we aan om te reserveren, dit kan door een mailtje te sturen met uw naam en het aantal personen naar: scoutshellevelders@gmail.com. 

Met scouteske groeten en tot binnenkort op onze Itali’à volonté! Leidingsploeg Scouts De Hellevelders, Duffel-Mijlstraat 

PS Iedereen die in een jeugdvereniging zit en in uniform een hapje komt eten, krijgt van ons een gratis drankje. 

Jinspring!

Geplaatst 14 jan. 2019 01:30 door Scouts De Hellevelders

Gisteren gaven de jins een dagje leiding aan alle takken! Volgende week doen ze het nog eens over. En ook dan hebben ze een topspel klaar!

1-10 of 43