Nieuws

Welkom op de site van scouts Duffel-Mijlstraat. Van 6 tot 18 jaar is iedereen welkom om elke zondag een namiddag vol plezier mee te maken. Wat we gaan doen? Dat vind je telkens in de zogenaamde 'Hottentot'.
Op onze scouts valt er altijd wel wat te beleven! Via de Nieuwspagina houden wij jullie op de hoogte!
Ook via onze facebookgroep delen wij foto's en berichten met jullie! Vergeet ons ook zeker niet te liken op facebook!

Het kamp komt eraan!

Geplaatst 2 jun. 2019 03:59 door Scouts De Hellevelders

Het kamp komt eraan! Lees alle informatie in de kamphottentot!

BLOEMENSLAG ( DIT WEEKEND)

Geplaatst 25 apr. 2019 00:28 door Pieter Vernaillen

Op 27 en 28 april 2019 doen wij naar jaarlijkse gewoonte onze Bloemenslag. Zaterdag 27 april zullen wij door de straten van Duffel Mijlstraat rijden met onze aanhangwagens vol bloemetjes, waar je dan naar hartenlust bloemetjes kan kopen! Ook op onze scouts zal een verkoop-stand zijn!
Op zondag 28 april brengen wij de bestellingen rond, de bestelbrief wordt in rondgedeeld maar kan je ook hier vinden.

We kunnen natuurlijk alle hulp gebruiken! Jins, Givers en jong-givers zijn zaterdag welkom vanaf 9u20! Maar ook ouders kunnen we gebruiken: Heb je een remorque en/of trekhaak wil je ons helpen met bloemetjes rondbrengen? Dan is jouw hulp zeker en vast welkom vanaf 9u45. 
Vrijwilligers mogen zich steeds melden bij de groepsleiding.

Ons bloemenassortiment blijft niet elk jaar hetzelfde, want ook in de bloemetjeswereld is er sprake van een bepaalde mode! We proberen ons assortiment dan ook elk jaar aan te passen aan deze mode! 

Huur eens een lasergame!

Geplaatst 25 mrt. 2019 03:12 door Pieter Vernaillen

Altijd al van gedroomd om een lasergame op een locatie te spelen die jij kiest? Dat kan! Bij ons kan je laserguns huren voor een prijs die (zoals steeds) goedkoper is dan professionele verhuurbedrijven.
Pakket €55:
- 12 laserguns
- 50 batterijen
- 2 targets (zie meer informatie)
- extra pistolen = €5/pistool

Pakket €100:
- 24 laserguns
- 100 batterijen
- 4 targets (zie meer informatie)
- extra pistolen niet mogelijk

Meer informatie en spelvormen vind je hier.

3/3/2019: Leidingswissel!

Geplaatst 1 mrt. 2019 07:19 door Scouts De Hellevelders

Jullie leiding kan er zondag wel eens totaal anders uitzien! Hoe dat komt? Het is leidingswissel! Voor één keer zullen jullie dit jaar dus een andere leiding voorgeschoteld krijgen... Maar wie zou dat zijn?!! Jullie ontdekken het deze zondag om 14u!

Itali'à Volonté

Geplaatst 29 jan. 2019 11:31 door jesse van dyck

Beste leden, ouders, vrienden en sympathisanten 

Naar jaarlijkse gewoonte kunt u weer komen proeven van onze heerlijke zelfgemaakte Italiaanse gerechten. Dit jaar presenteren we jullie voor de eerste keer onze “Itali’à volonté” ! Dezelfde gerechten als op onze vroegere ‘Italiaanse Avond’, maar in een nieuw jasje. Dit jaar zal er een buffet zijn van Lasagne, Spaghetti Bolognaise en Spaghetti Carbonara waar u zelf naar hartenlust zo vaak kan komen halen wat u zelf wil. Alle gerechten zijn ook vegetarisch te verkrijgen. 

We nodigen jullie dus van harte uit op zondag 17 februari in de zaal van het Mijlstraats Muziekorkest, Mijlstraat 108. ’s Middags vanaf 12u tot 14u en ’s avonds vanaf 17u tot 20u

Komen smullen op onze ‘Itali’à volonté’ kan voor 12 euro per volwassene en 9 euro per kind (tot 12jaar). Voor zij die na het buffet nog zin hebben in een dessertje, zullen ook dit jaar onze welbekende tiramisu en straciatella-ijs weer van de partij zijn. 

Voor grote groepen (meer dan 8 personen) raden we aan om te reserveren, dit kan door een mailtje te sturen met uw naam en het aantal personen naar: scoutshellevelders@gmail.com. 

Met scouteske groeten en tot binnenkort op onze Itali’à volonté! Leidingsploeg Scouts De Hellevelders, Duffel-Mijlstraat 

PS Iedereen die in een jeugdvereniging zit en in uniform een hapje komt eten, krijgt van ons een gratis drankje. 

Jinspring!

Geplaatst 14 jan. 2019 01:30 door Scouts De Hellevelders

Gisteren gaven de jins een dagje leiding aan alle takken! Volgende week doen ze het nog eens over. En ook dan hebben ze een topspel klaar!

Wijnverkoop!

Geplaatst 20 nov. 2018 13:43 door Scouts De Hellevelders

Zondag organiseren onze jins hun wijnverkoop! Ze verkopen enkele zorgvuldig uitgekozen wijnen. Om te bewijzen hoe goed ze zijn kan je zondag tussen 14u en 17u30 de wijnen komen proeven aan onze scoutslokalen. Je kan ze ook nu al bestellen, meer informatie vind je hier!

We need your help!

Geplaatst 2 okt. 2018 06:42 door Scouts De Hellevelders

Beste ouders en sympathisanten
In het weekend van 12 tot 14 oktober organiseren we weer onze jaarlijkse Hottentotfeesten. Op vrijdagavond is er onze quiz Kwista!, op zaterdag is er onze fuif Wa Costa?! met een tent voor de jeugd en een tweede tent met ’80-’90-’00-muziek. We willen jullie van harte uitnodigen op deze evenementen, de winst gaat immers integraal naar onze werking. Inschrijven voor de quiz kan door een mailtje te sturen naar scoutshellevelders@gmail.com (5pers/ploeg, €20/ploeg), de fuif vindt plaats naast drankenhandel Prik en Tik in de Binnenweg.
We willen echter ook beroep doen op jullie helpende handen, aangezien de leidingsploeg dit jaar kleiner is dan de voorbije jaren. Vooral op onze fuif zouden we graag ouders willen inschakelen om deze mee draaiende te houden.
Concreet zijn we op zoek naar ouders die willen helpen bij de volgende shiften:
• Verkoop van drankbonnetjes (in bonnenstand op het middenplein)
• Toog en tap (in de ’80,’90, ’00 tent)
• Security
Als compensatie voor deze shift krijgen jullie gratis inkom en twee drankbonnen voor onze fuif.
We hebben jullie  hulp echt nodig om er weer een topeditie van te maken. Kunnen wij op jou rekenen als extra werkkracht om een handje te helpen? Dan kunnen jullie via onderstaande link invullen welke shift je graag zou doen.
Alvast bedankt
Scoutsgroeten
De leiding

Hottentotfeesten!

Geplaatst 10 sep. 2018 07:03 door Scouts De Hellevelders

Op 12, 13 en 14 oktober houden wij onze jaarlijkse hottentotfeesten. Ook jullie zijn van harte welkom op één van onze evenementen.

VR 12/10/2018 - Kwista!

Deze quiz weet telkens weer jong en oud te plezieren. Vragen met een kwinkslag en knotsgekke tussenrondes zorgen voor een onvergetelijke avond!
Meer informatie? Inschrijven? Lees hier meer.

ZA 13/10/2018 - Wa Costa?!

Met onze fuif richten we ons niet enkel op de jongere garde. Naast de grote tent met hedendaagse hits hebben we namelijk ook een kleinere tent met de beste oldies. Op "Wa Costa" zijn dus ook de mama's en papa's zeker welkom! Meer info hier.

ZO 14/10/2018 - Pannenkoekenslag!

Op de dag van de gemeenteraadsverkiezingen zullen onze givers hun kookkunsten weer bovenhalen. Zij zullen de lekkerste pannenkoeken van heel Duffel verkopen. Meer info volgt.

We vliegen er weer in!

Geplaatst 1 sep. 2018 07:14 door Scouts De Hellevelders

Joepieeeee! Zondag 9 september vliegen we er EINDELIJK weer in! Traditiegetrouw starten we het nieuwe scoutsjaar om 14u met een groot groepsspel waarin iedereen zijn leiding te weten komt. Het eerste uurtje zijn alle ouders welkom om naar hartelust mee te spelen met ons! Wij kijken er al naar uit! Tot dan!

Ter info: papieren van de mutualiteiten (waarmee je een deel van de prijs van het afgelopen kamp of jaar kan terugkrijgen) mag je nog altijd meenemen. Wij zetten er graag een stempel op!

1-10 of 39