Nieuws

Op onze scouts valt er altijd wel wat te beleven! Via deze pagina houden wij jullie op de hoogte!
Ook via onze facebookgroep delen wij foto's en berichten met jullie! Vergeet ons ook zeker niet te liken op facebook!

WO 18/04/2018: Jinformatie-avond!

Geplaatst 12 apr. 2018 06:31 door Scouts De Hellevelders

Groot nieuws! Vanaf volgend scoutsjaar zal er een nieuwe tak worden ingevoerd op onze scouts: de “Jins”! Dit wordt de groep voor leden van het 5e en 6e middelbaar. Om toe te lichten hoe het volgend scoutsjaar juist in zijn werk zal gaan, organiseren we een infomoment. Dit zal doorgaan op woensdag 18 april om 20u in de refter van lagere school ‘de Meyl’.

De groepsleiding zal een presentatie geven over het waarom van de jins, de nieuwe takverdeling, de regels, de kampen etc. Iedereen is van harte welkom! We vragen wel om een berichtje of mailtje te sturen naar één van de groepsleiding. Zo kunnen we genoeg stoelen en drankjes voorzien.

Vincent (aka Junior): 0471/86.41.84
Karen: 0493/10.24.11
scoutshellevelders@gmail.com

ZA 21/04/2018: Bloemenslag!

Geplaatst 10 apr. 2018 07:23 door Scouts De Hellevelders

Op 21 en 22 april 2018 doen wij naar jaarlijkse gewoonte onze Bloemenslag. Zaterdag 21 april zullen wij door de straten van Duffel Mijlstraat rijden met onze aanhangwagens vol bloemetjes, waar je dan naar hartenlust bloemetjes kan kopen! Ook op onze scouts zal een verkoop-stand zijn!
Op zondag 22 april brengen wij de bestellingen rond, de bestelbrief wordt in de straten rondgedeeld maar kan je ook hier vinden.

We kunnen natuurlijk alle hulp gebruiken! Givers en jong-givers zijn zaterdag welkom vanaf 9u45! Maar ook ouders kunnen we gebruiken: Heb je een remorque en wil je ons helpen met bloemetjes rondbrengen? Dan is jouw hulp zeker en vast welkom vanaf 9u45!

Ons bloemenassortiment blijft niet elk jaar hetzelfde, want ook in de bloemetjeswereld is er sprake van een bepaalde mode! Meer informatie vind je op deze pagina.
Naast bloemetjes verkopen wij ook potgrond. 

ZO 18/02/2018: Italiaanse Avond

Geplaatst 5 feb. 2018 08:45 door Scouts De Hellevelders

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij weer onze overheerlijke Italiaanse Avond. Op zondag 
19 februari, 's middags van 12u tot 14u en 's avonds van 17u tot 20u, nodigen wij u allen uit om te komen smullen van onze zelfgemaakte spaghetti, lasagne of spaghetti carbonara.
Wij zullen een heel weekend in de weer zijn om u ook dit jaar te kunnen verwennen met onze lekkere gerechten. Uiteraard hoort hier ook een dessertje bij. Daarvoor kan u kiezen tussen Stratiatella-ijs of onze zelfgemaakte tiramisu.
Dit lekkers zal u aangeboden worden inParochiezaal Mijlstraat, Mijlstraat 108, dat voor deze gelegenheid wordt omgetoverd tot het gezelligste Italiaanse restaurant van België.
Meer informatie (ivm bestellingen en menu) vindt u hier.

VR 02/02/2018: Wa Isda?!

Geplaatst 29 jan. 2018 05:11 door Scouts De Hellevelders   [ 29 jan. 2018 05:13 bijgewerkt ]

Deze vrijdag organiseert de leiding een fuif in het moevement van Lier: Wa Isda. Hierdoor zal het dit weekend geen scouts zijn. Tot binnen 2 weken!
Nog eens een speciale dank aan onze sponsors: GSJ Advocaten, Reynaers Aluminium en Telecom Shop!

ZO 28/01/2018: We gaan schaatsen!

Geplaatst 22 jan. 2018 05:21 door Scouts De Hellevelders

Deze zondag is het weer tijd voor een jaarlijkse traditie! We gaan namelijk met heel de scouts schaatsen in Heist! We spreken om 14u af aan onze lokalen, van daaruit willen we carpoolen naar de schaatsbaan om tegen 14u30 in de inkomhal van de schaatsbaan weer te verzamelen. Omdat niet alle leden in de auto's van de leiding geraken en we niet vanzelf aan de schaatsbaan geraken, willen we aan ouders die kunnen vragen om ons naar de schaatsbaan te brengen. Om 16u45 mogen de ouders hun oogappeltjes terug komen halen. Spreek ook hier tijdig af om te carpoolen!

Wat mag je zeker niet vergeten?
- Muts, warme kledij, handschoenen (verplicht!) en dikke sokken
- Doe zoveel als kan je uniform aan (sjaaltje!), omdat het nogal druk kan zijn op de schaatsbaan kunnen we zo toch iedereen direct herkennen.
- Geld heb je niet nodig, de scouts trakteert! Enkel als je tussendoor graag een snackje koopt kan je wat centjes meenemen.
- Schrijf bij de jongste leden hun schoenmaat op hun hand, ervaring leert dat het anders lang duurt vooraleer we effectief op de schaatsbaan staan.

07&14/01/2017: Givers geven leiding

Geplaatst 4 jan. 2018 01:58 door Scouts De Hellevelders

Na er even tussenuit te zijn geweest, zijn we weer helemaal terug! Deze en volgende zondag zullen onze oudste leden al eens mogen proeven van het leiding geven. Zij zullen het beste van zichzelf geven om iedereen een spetterende zondag te te bezorgen! Van elke tak zal nog minstens één leiding aanwezig zijn. Voor vragen e.d. kan je dus nog altijd bij de vertrouwde leiding terecht. Tot zondag!

Prettige feestdagen!

Geplaatst 18 dec. 2017 07:12 door Scouts De Hellevelders


Een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar gewenst van het volledige leidingsteam!
Ook wij kunnen Kerstmis niet ongemerkt laten voorbij gaan. Daarom organiseert elke tak een kerstfeestje! De data en uren kan je zoals altijd in de Hottentot vinden.
Tijdens de kerstvakantie zal er geen scouts zijn.
Na het kerstfeestje zal de volgende vergadering dus op zondag 7 januari zijn.

ZO 03/12/2017: Sinterklaas komt!

Geplaatst 28 nov. 2017 02:00 door Scouts De Hellevelders

Deze zondag komt de sint naar onze scouts! Ook dit jaar heeft hij heel wat lekkers mee!

ZA 25/11/2017: Wijnverkoop {update}

Geplaatst 17 nov. 2017 12:46 door Scouts De Hellevelders

Op zaterdag 25 November organiseren de givers voor de tweede keer een wijnverkoop! 
Ze zullen van deur tot deur gaan om wijnen te verkopen! Zin in een wijntje? Een flesje om weg te geven met de feestdagen? Of liever een flesje bubbels om te klinken tijdens de feesten? Hiervoor kan je allemaal bij ons terecht. 

We hebben ook dit jaar verschillende wijnen vergeleken om tot een goed aanbod te komen. Toch komt het aanbod van dit jaar voor het grootste deel overeen met dat van vorig jaar. Dit jaar hebben we namelijk een nieuwe wijn: "Blue Owl" Meer informatie over deze en de andere wijnen kan u hier lezen.

Door sponsoring zijn we in staat om wijnen van GOEDE KWALITEIT te verkopen aan prijzen die overeenkomen met die uit de drankenhandel. Bovendien steun je hiermee het buitenlands kamp van onze givers. Geen enkele reden dus om geen wijn te kopen!

Je kan de wijn vanaf nu online bestellen. Meer info vindt u hier.

ZA 25/11/2017: Wijnverkoop

Geplaatst 12 nov. 2017 11:17 door Vincent Andries   [ 17 nov. 2017 12:50 bijgewerkt door Scouts De Hellevelders ]

Op zaterdag 25 November organiseren de givers voor de tweede keer een wijnverkoop! 
Ze zullen van deur tot deur gaan om wijnen te verkopen! Zin in een wijntje? Een flesje om weg te geven met de feestdagen? Of liever een flesje bubbels om te klinken tijdens de feesten? Hiervoor kan je allemaal bij ons terecht. 

We hebben ook dit jaar verschillende wijnen vergeleken om tot een goed aanbod te komen.

Door sponsoring zijn we in staat om wijnen van GOEDE KWALITEIT te verkopen aan prijzen die overeenkomen met die uit de drankenhandel. Bovendien steun je hiermee het buitenlands kamp van onze givers. Geen enkele reden dus om geen wijn te kopen!

Je kan de wijn vanaf nu online bestellen. Meer info vindt u hier.

1-10 of 25