Hottentot‎ > ‎

Kapoenen

!Vergeet geen drinkbus mee te geven op zondag!

13 september: EERSTE VERGADERING 14u - 17u

Op 13 september starten we met het nieuwe scoutsjaar
Met een tof spel komen de leden erachter wie hun leiding wordt voor het komende jaar.

Nieuwe leden kunnen zeker al eens komen proberen.
Achteraf kunnen de ouders hun gsm-nummer en mail-adres achterlaten voor verdere communicatie over de scouts.

Tot dan!

20 september: SCOUTS 14u - 17u

Vandaag is het de eerste echte scoutvergadering met jullie echte leiding!
Daarom gaan we wat kennismakingsspelletjes spelen om elkaar beter te leren kennen.

27 september: SCOUTS 14u - 17u

Normaal zou dit weekend de jaarlijkse ballonnekesstoet doorgaan, helaas is deze afgeschaft...
In plaats daarvan doen we een leuke scoutvergadering met toffe spelletjes!!

4 oktober: SCOUTS 14u - 17u

Vandaag maken we er weer eens een knotsgekke vergadering van, zeker komen is de boodschap.

11 oktober: GEEN SCOUTS

Het is weer tijd voor het hottentotweekend! Dit jaar geen fuif maar wel een quiz, pannenkoekenslag en café.
Daardoor is het op zondag geen scouts maar jullie mogen zeker langskomen voor een lekkere pannenkoek of drankje.

18 oktober: GEEN SCOUTS

Heel de leidingsploeg is samen op weekend om van het komende scoutsjaar een topjaar te maken!
Daarom is het helaas geen scouts vandaag.

25 oktober: VRIENDJESDAG 14u - 17u

Vandaag mag iedereen zijn of haar beste vriendje of vriendinnetje meenemen naar de scouts! (valt af te wachten door Corona).

1 november: SCOUTS 14u - 17u

Vandaag staat er een scoutsvergadering gepland. Tot dan!

7 november - 8 november: KAPOENENWEEKEND

Informatie volgt nog.

Vele groetjes van de kapoenenleiding!

Caro
Amelie