Hottentot‎ > ‎

Kapoenen

NOVEMBER

ZO 4 november: GEEN

Deze keer geen vergadering, geniet maar van de herfstvakantie!

ZA 10 & ZO 11 november: WEEKEND

Dit weekend hebben jullie je eerste weekend! Jullie mogen je allemaal ook verkleden als piraatjes! Maar nu wat praktische informatie voor de mama en de papa: We spreken zaterdag af om 19h aan het lokaal en zondag om 12h mogen jullie je kindjes terug komen halen. Deze overnachting kost slechts 5 euro en is vooral bedoeld om de kapoentjes te laten kennismaken met het blijven slapen op de scouts. Wat is er allemaal nodig voor dit weekend: slaapzak, propere kleren, veldbed, stevige schoenen, kids-ID, knuffel en je beste humeur.

Wij zien jullie allemaal graag dan!

ZO 18 november: 14u-17u

Vandaag spelen we balspelletjes, bereid jullie maar voor op een stuiterende dag!

ZO 25 november: 14u-17u

We hebben weer een schitterend spel voor jullie in petto, komen is de boodschap!

DECEMBER

ZO 2 december: 14u-17u

Vandaag komt de Sint langs, zie maar dat jullie allemaal braaf zijn geweest!

VR 7 december: 19u-21u

Laten we deze avond leuke gezelschapsspelletjes spelen, buiten is het toch koud. Maak jullie maar klaar op een gezellige avond!

VR 14 december: 19u15-21u15

Vandaag is het ons KERSTFEESTJE!!! Het thema is uiteraard kerst, dus trek maar jullie mooiste kersttrui aan. Er wordt verwacht dat iedereen een cadeautje van 5 euro koopt dat voor jongens en meisjes geschikt is.

ZO 23 december: GEEN

Nu is het kerstvakantie, geniet er allemaal van!

ZO 30 december: GEEN

Ook al is het Thijs zijn verjaardag, vandaag geen scouts!

JANUARI

ZO 6 januari: GEEN

De hogeschool en universiteit studentjes hebben deze periode examens, geen scouts dus.

ZO 13 januari: 14u-17u

De jins gaan jullie leiding geven vandaag!

ZO 20 januari: 14u-17u

Ook nu geven de jins leiding!

ZO 27 januari: 14u-17u

We gaan allemaal richting Heist Op Den Berg voor te gaan schaatsen. Verdere informatie volgt nog!

Dikke knuffels van jullie toffe leiding!
Maxime, Thijs, Anaïs aka Fuut