Hottentot‎ > ‎

Kapoenen

AANDACHT AANDACHT: 

Beste ouders van nieuwe kapoentjes, 

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om zo snel mogelijk een mailtje te sturen met jullie gegevens naar Maite ( maite_lombrana@hotmail.com) met gegevens bedoelen we volgende informatie: naam van je kind, leeftijd + geboorte datum, adres en telefoonnummers. 
Op deze manier hebben we al de belangrijkste informatie en kunnen we zo snel mogelijk met de huisbezoeken beginnen voor de inschrijvingen. Van onder op deze pagina kunt u al de brief vinden over het inschrijvingsgeld en de brief over de individuele steekkaart, deze mag u altijd invullen en meegeven op zondag of doormailen. 

Alvast bedankt! 

December


ZONDAG: 3 december 14 - 17u 
Zouden er veel brave kindjes zijn geweest dit jaar? Hopelijk wel... WANT vandaag komt de sint!!! 

Vrijdag: 8 december AVOND: 18.15 - 20.00 
vanavond gaan we een filmavond houden. Iedereen mag zijn lievelingsfilms meenemen en wat lekkers om te drinken en eten dat we zullen delen met de groep. 

ZATERDAG: 16 december - AVOND- Kerstfeestje!!!  18 - 20u 
Vanavond houden we ons kapoenen kerstfeestje! "Wat is dit?" hoor ik sommige zich al afvragen. We komen met alle kapoenen samen en maken er een leuke feestavond van met heel de groep. Wat heb ik hier voor nodig? 

- Een pakje van max. €5-10 dat zowel voor een jongen als voor een meisje leuk is. ( gelieven dit zeker in te pakken) 
- Iets om te drinken en/of knabbelen 
- Je goede humeur 
- En natuurlijk is er een thema om in te verkleden: DIEREN ! ZONDAG: 24 december - GEEN SCOUTS 

ZONDAG: 31 december - GEEN SCOUTS Januari 

ZONDAG: 7 januari  14 - 17u 
Wegens de examens van een aantal van de leiding zullen de givers deze week leiding geven aan de kapoentjes. Zouden zij het net zo goed doen als de echte leiding????
Lieve kapoentjes er is een groot probleem de kleuren van de regenboog zijn verdwenen door het slechte weer ... kunnen jullie de givers helpen om ze terug te vinden? Om de vergadering al wat te kleuren mogen jullie jullie kleurrijkste kleding aandoen! Knuffels van jullie giverleiding voor deze zondag

ZONDAG: 14 januari 14 - 17u 
Wegens de examens van een aantal van de leiding zullen de givers ook deze week leiding geven aan de kapoentjes. Zouden zij het net zo goed doen als de echte leiding????

ZONDAG: 21 januari: 14- 17 u 
Scouts 

ZONDAG: 28 januari: SCHAATSEN 
Meer info volgt


Groetjes van jullie leiding!! 
Anaïs, Elias, Maite, Pieter, Xanthe en Yoeran
ĉ
Maite Lombraña,
11 okt. 2017 08:01
Ċ
Maite Lombraña,
3 okt. 2017 11:47
Comments