Hottentot‎ > ‎

Kapoenen

Woensdag 1 juli 14 uur - 16 uur

Sinds 8 juni is het terug toegestaan om een scoutsactiviteit te organiseren. Omdat het voor de jonge leden toch een grote stap is om op kamp te gaan, willen wij graag op 1 juli nog een vergadering organiseren van 14 tot 16 uur voor de kapoentjes.

Vanaf 1 juli is het toegestaan om met 50 personen samen te komen in verband met de scouts. Als leiding bewaren wij zoveel mogelijk de afstand met de leden en onze medeleiding. Leden van -12 jaar hoeven dit onderling niet te doen.

Van de ouders verwachten we dat ze bij het afzetten en ophalen ook onderling de afstand bewaren tussen andere ouders. Carpoolen is niet toegestaan en we vragen om de handen te wassen voor het vertrek en ook wanneer de kinderen terug thuiskomen.

Als het goed weer is voorzien we waterspelletjes!

Met vragen of opmerkingen kunnen jullie ons altijd contacteren via de (privé) Whats-app.

(Alle richtlijnen voor de wekelijkse werking op de site van Scouts en Gidsen Vlaanderen: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/corona/de-wekelijkse-werking)

________________________________________________________________________________________________________________

Kamp maandag 13 - zondag 19 juli

Informatie over het kamp vind je hier!

Heel veel knuffeltjes van jullie leiding!

Elien: 0486/71.33.07
Joren: 0471/08.51.50
Hermelinde: 0499/46.70.96

(Wij hebben ook een WhatsApp groep met de ouders van de kapoentjes,