Hottentot‎ > ‎

Kapoenen

ZO 3 juni: GEEN SCOUTS
Potverdorrie !! Deze week is het eens geen scouts, maar je kan nog altijd zelf gaan buitenspelen hoor !

ZA 9 juni: 19u -21
Vandaag doen we een avond vergadering. Het is nog heel laat licht buiten, dus we gaan hopelijk nog even buitenspelen en lekker zot doen voor het slapengaan !

VR 15 juni: 19u -21u
Jippie !! Weer een avondvergadering ! Dan kan je stiekem nog eens iets later opblijven ?? De perfecte moment om nog eens goed te juichen en te lopen !

ZO 24 juni: 13u - 17u

Gelukkig hebben jullie ontcijferd waar we naartoe gaan ! We gaan voor de laatste vergadering op uitstap naar het Struisvogelnest !!!
Dit is een kinderboerderij met allemaal mooie diertjes en we verwachten jullie om 13u daar ter plaatse. We spreken dus niet eerst af aan de scouts.
Aan de kindjes die er vorige week niet waren: zeker en vast langskomen hoor, het wordt een doldwaze namiddag !

Kamp
Zeker en vast eens de kamp hottentot doorlezen, deze staat onder 'kampinfo'.
maar het voornaamste:

VERTREK:
Maandag 16 Juli om 9u aan het scoutslokaal (met de auto..)

EINDE:
Zondag 22 Juli iets na de middag. Er is een wandeling voor de ouders rond 13u en daarna een pasta bar.

Groetjes van jullie leiding!!
Anaïs, Elias, Maite, Pieter, Xanthe en Yoeran

ĉ