Hottentot‎ > ‎

Kapoenen

SEPTEMBER

ZO 8 september: 14u - 17u, EERSTE VERGADERING

Vandaag is het eindelijk de dag waar jullie allen zo naar uitgekeken hebben, het begin van het nieuwe scoutsjaar!
Ben je ook zo benieuwd naar de allerleukste nieuwe kapoenenleiding? Kom dan zeker met ons mee spelletjes spelen!

ZO 15 september: 14u - 17u

Nu jullie weten wie jullie super leuke leiding is, willen wij jullie natuurlijk ook leren kennen!
Daarom spelen we vandaag het GROTE kennismakingsspel. Zeker komen!

WEEK 16 september - 6 oktober: HUISBEZOEKEN

Tijdens deze weken komen wij in de avond bij jullie thuis langs voor de huisbezoeken.
We stellen ons dan voor, beantwoorden al jullie vragen en leggen jullie uit hoe je je zoon of dochter kan inschrijven.
Tot dan!

ZO 22 september: 14u - 17u

Vandaag is het tijd voor onze eerste echte vergadering! Nu we elkaar al wat beter kennen kunnen we er goed invliegen.
Het zonnetje gaat schijnen en het wordt 26 graden, dus we gaan ons amuseren met water! Joepie!

ZA 28 september: 19u, BALLONNEKESSTOET

Het is weer zo ver! Eind september is het weer tijd voor de jaarlijkse ballonnenkesstoet.

Dit jaar bouwen we een kar volledig in het thema “Op de zee”, de kapoentjes en KW’s mogen zich verkleden als

piraten, matrozen, kapiteins, zeemeerminnen, …

We verwachten jullie zaterdag 28/09 om 19u aan kar 18 (de laatste kar van de stoet). De kar zal zoals elk jaar ter hoogte van de bibliotheek geparkeerd staan in de Handelsstraat.

Om 19u30 zou de stoet vertrekken en moeten de kapoentjes en KW’s op de kar zitten. Wij hebben er al zin in en jullie hopelijk ook!

ZO 29 september: GEEN

Hopelijk hebben jullie jullie gisteren super hard geamuseerd op de ballonnekesstoet.
Vandaag is het geen scouts. Maar niet getreurd, volgende week gaan we weer plezier maken!

OKTOBER

ZO 6 oktober: 14u - 17u + PASKOFFER

September is alweer voorbij..., dus we starten de nieuwe maand met een MEGA, AWESOME, COOL spel. Tot dan!

!!! Om 17u begint de paskoffer, dan kan je je super mooie scoutsuniform komen passen en bestellen !!!

ZO 13 oktober: GEEN

Helaas pindakaas, vandaag zijn wij druk in de weer met het opruimen van onze grote fuif.
Maar niet getreurd, je kan altijd een super lekkere verse pannenkoek komen eten, gemaakt door de givers. ( meer info op de site )

ZO 20 oktober: GEEN

Helaas choco, het is weeral geen scouts vandaag. :(
Jullie leiding is namelijk op leidingsweekend.
Wij zijn druk in de weer met het plannen van het komende scoutsjaar.

ZO 27 oktober: 14u - 17u, VRIENDJESDAG

Deze dag is heel speciaal want je moet je allerbeste vriendje of vriendinnetje meenemen !!!

Dus niet vergeten:
- je beste vriend !!!
- je goed humeur
- het zonnetje

TOT DAN!

NOVEMBER

ZO 3 november: 14u - 17u

Vandaag spelen we heel wat leuke spelletjes!

ZO 10 november: 14u - 17u

Het is scouts vandaag! YEEY

ZA 16 november - ZO 17 november, WEEKEND 18:30 - 17:00

Jipie yeeeyy! Ons allereerste weekendje van het jaar en waarschijnlijk ook wel heel spannend voor jullie.
Daarom gaan we nog niet ver weg maar blijven we slapen in het vertrouwde kapoenenlokaal bij ons op de scouts.

Wat wordt er van jullie verwacht?
- STROOKJE met toelating om te mogen slapen in de lokalen (normaal gezien meegegeven tijdens de scouts en anders mag je er altijd achter vragen)
- Jullie slaapgerief (veldbed, slaapzak, kussen, knuffel, dekentje, pyjama)
- Toiletzak
- Kleren die vuil mogen worden
- Eventueel regenjas mochten ze regen geven
- 15 euro

Mochten jullie nog vragen hebben , twijfel dan niet om contact op te nemen met ons :-)
Elien: eliengeens1@telenet.be, 0486/71.33.07
Hermelinde: 0499/46.70.96
Joren: 0471/08.51.50
Of via de Whatsapp groep natuurlijk!

ZO 24 november: 14u - 17u

Na het super leuke weekendje is het weer tijd voor een super leuke vergadering. Tot dan!

DECEMBER

ZO 01 december: 14u - 17u, SINTERKLAAS

Zijn alle kapoentjes dit jaar wel braaf geweest? Vandaag komt de enige echte sint langs op de scouts!
Iedereen die braaf is geweest krijgt iets lekkers.

ZO 08 december: 14u - 17u

Vandaag is het weer scouts!

ZO 15 december: 16u30u - 18u30, KapoenenKerstfeestje

Het is bijna kerstvakantie! Maar voor dat het vakantie is, organiseren wij nog ons super gezellig KapoenenKerstfeestje!
Kom jij ook?

Tijdens de kerstvakantie is het geen scouts, de leiding is druk bezig met studeren. (22/12 & 29/12 & 05/01)

JANUARI

ZO 12 januari: 14u - 17u, JINSPRING

Hoezo is het scouts? De leiding is toch nog aan het studeren? Ja zeker! Daarom dat vandaag de Jins het overnemen van ons.
Zij hebben een super spel in elkaar gestoken en kunnen al eens oefenen.

ZO 19 januari: 14u - 17u, JINSPRING

Ook vandaag is jullie liefste leiding nog niet terug. Een ander groepje Jins heeft weer een fantastisch spel in elkaar gestoken.

ZO 26 januari: 14u - 17u, SCHAATSEN

Het is weer volop winter en wat MOETEN we wel eens gedaan hebben dan? Jaa schaatsen!
Wij verplaatsen vandaag naar de schaatsbaan van Heist-op-den-Berg en gaan ons daar een namiddag amuseren.

FEBRUARI

Informatie voor de maand februari volgt nog :)

ZO 19 februari: GEEN, ITALIAANSE AVOND

Vandaag is het geen scouts want jullie leiding is druk in de weer met het organiseren van onze jaarlijkse overheerlijke Italiaanse Avond.
Wij nodigen jullie allemaal uit om te komen smullen van onze zelfgemaakte spaghetti, lasagna of spaghetti carbonara.
Hopelijk tot dan! (Meer informatie komt nog!)

Heel veel knuffeltjes van jullie leiding! Tot snel!

Elien: 0486/71.33.07
Joren: 0471/08.51.50