Hottentot‎ > ‎

Kapoenen

MAART

ZO 3 maart: 14u - 17u

Vandaag doen we iets belangrijks, wat dat is zal je wel zien als je langskomt!

ZO 10 maart: 14u - 17u

Vandaag doen we een spannend smokkelspel! Kom als je durft!

WEEKEND: VR 15 maart 19u tot ZO 17 maart 12u

Jeeej we gaan op weekend!
We verwachten iedereen om 18u30 aan de scoutslokalen zodat we samen kunnen carpoolen naar onze geheime weekendplek!
Verdere informatie volgt nog

ZO 24 maart: 14u - 17u

Het is vandaag weer een ideale zondag voor een namiddag vol spel! Komen dus!

ZO 31 maart: GEEN

Jullie leiding is op leidingsweekend dus vandaag is het geen kapoenenvergadering.

APRIL

ZO 7 april: GEEN

Geniet maar eens van een zondagje vrij in de paasvakantie, want vandaag is het geen vergadering :(

ZO 14 april: 14u - 17u

Wereldrecorden-verbreken-dag vandaag! Kom naar de scouts deze namiddag om zoveel mogelijk records te verbreken!

ZO 21 april: 14u - 17u

We gaan ons deze namiddag amuseren in de speeltuin van den Euster! Allemaal komen!

ZO 28 april: GEEN

Vandaag is het geen vergadering want het is bloemenslagweekend! Altijd welkom om een bloemetje te kopen bij de lokalen!

MEI

ZO 5 mei: 14u - 17u

Vandaag spelen we de Highland Games! De leiding is benieuwd naar we de sterkste kapoen is!

ZO 12 mei: 14u - 17u

Weer een superleuke zondagnamiddag vol pret en plezier!!!

ZO 19 mei: 14u - 17u

Als het mooi weer is, doen we waterspelletjes vandaag! Kom als je wat afkoeling kan gebruiken!

Vanaf eind mei beginnen de avondvergaderingen want dan zit de leiding in de examens.

Dikke knuffels van jullie toffe leiding!
Maxime, Thijs, Anaïs aka Fuut