Hottentot‎ > ‎

Kapoenen

MEI

ZO 5 mei: 14u - 17u

Vandaag spelen we de Highland Games! De leiding is benieuwd naar we de sterkste kapoen is!

ZO 12 mei: 14u - 17u

Weer een superleuke zondagnamiddag vol pret en plezier!!!

ZO 19 mei: 14u - 17u

Als het mooi weer is, doen we waterspelletjes vandaag! Kom als je wat afkoeling kan gebruiken!

VR 24 mei: 19u - 21u

Joepie, onze eerste avondvergadering! We maken er weer een toffe vergadering van!
Aan de ouders; blijf even wat langer dan kunnen we nog info meedelen over het kamp.

ZA 1 juni: 19u - 21u

Vanavond houden we de gezelligste gezelschapspelletjesavond van de buurt!
Neem zeker je favoriete gezelschapspel mee naar de scouts!

Weekend 8-9-10 juni: GEEN

Omdat de leiding dit weekend druk bezig is met examens en eindwerken, is het even geen vergadering!

VR 14 juni: 19u - 21u

Filmavond vandaag!!! Als je een leuke film thuis hebt liggen, mag je die zeker meenemen naar de scouts!
Een lekker knabbeltje of een drankje mag je ook meenemen!

VR 21 juni: 19u - 21u

Vanavond trekken we onze bottinnen aan en gaan we op tocht! Ben je benieuwd naar waar we gaan wandelen en wat we gaan ontdekken in de natuur? Kom dan zeker naar de scouts!

WO 26 juni: 14u - 17u

Al de laatste vergadering van het jaar? Dan moeten we zeker iets leuks gaan doen!!
Jullie zijn welkom om te komen zwemmen bij Fuut thuis! (Heidestraat 3, dat is maar 2 minutjes fietsen van de scouts )
Neem dus zeker je zwemgerief, zwembandjes als je nog niet zo goed kan zwemmen en eventueel speelgerief van in het water mee!
Als je komt, laat het dan even weten aan Thijs of Fuut via een berichtje.

Thijs: 0498/04.51.99
Fuut /Anaïs: 0484/55.05.71

Tot dan!

Dikke knuffels van jullie toffe leiding!
Maxime, Thijs, Anaïs aka Fuut