Hottentot‎ > ‎

Kapoenen

JANUARI

ZO 6 januari: GEEN
Nu is het zover. Jullie leiding heeft examens en dus andere verplichtingen. Weest niet bang, volgende week is het terug scouts. Geniet nog van jullie laatste zondag voor het school terug begint. Allemaal duimen voor ons voor goede examenpunten.

ZO 13 januari: 14u - 17u
Zoals ik al had gezegd is het terug scouts. Jullie leiding is nog steeds aan het studeren. (ja wij zijn het ook beu, maar kunnen niet anders) Maar wij hebben een geweldige oplossing voor jullie gevonden. Wij laten onze jins leiding geven aan jullie. Zo kunnen zij al eens oefenen of leiding zijn. Het gaat een geweldige zondag worden.

ZO 20 januari: 14u - 17u
Jullie zijn nog niet af van de jins. Vandaag komen er andere jins jullie leiding geven. Zij gaan enorm hard hun best doen om er een toffe zondag van te maken. Hopelijk hebben jullie de jins het vorige keer niet te moeilijk gemaakt en laten jullie zien dat jullie ook vandaag brave kinderen zijn.
Nog even geduld, jullie tofste, coolste, leukste leiding komt volgende week terug.

ZO 27 januari: 14u - 17u
Vandaag gaan we schaatsen met jullie echte leiding. We spreken om 14 uur af aan het lokaal om daar samen te vertrekken naar de schaatsbaan van Heist. Ook hier gaan we carpoolen. Om 17 uur kunnen jullie de leden terug komen halen in Heist op de schaatsbaan. We rekenen dus op de hulp van de ouders voor het vervoer.

Mee te nemen?

• Handschoenen VERPLICHT
  • ID-kaart
  • Dikke sokken
  • Dikke jas/warme kleding
  • Eventueel een muts en sjaal
  • Centje (als je iets wilt kopen, schaatsen zelf is gratis) of koekje/drankje
  • Als je je eigen schaatsen hebt mag je die altijd meenemen.

TIP: Schrijf de schoenmaat van je kind op zijn/haar hand, zo kan er geen verwarring ontstaan.

Ouders mogen natuurlijk ook mee de schaatsbaan op, al zullen ze dat dan wel zelf moeten betalen.

FEBRUARI

ZO 03 februari: GEEN

Vandaag is het geen scouts want alle leiding zal wel heel moe zijn van ons feestje, "WaIsda", waar wij allemaal kei hard moeten werken. Dit doen wij natuurlijk graag omdat wij met de verdiende centjes spelmateriaal kopen en natuurlijk nog meer waar jullie van kunnen meegenieten. Wij zien jullie graag volgende week!

ZO 10 februari: 14u - 17u

Ter voorbereiding van de Italiaanse avond volgende week wilden we vandaag al wat voorbereiden met jullie, maar we hebben een probleem... Al het Italiaans eten mag niet meer verkocht worden deze week, dus zullen wij samen met jullie de nodige ingrediënten maar moeten smokkelen naar ons lokaal. De rest van ons masterplan leggen we jullie uit op de scouts! We willen niet dat iemand er achter komt! Kom voorbereid, eventueel verkleed als echte Italiaan. Tot dan!

ZO 17 februari: Italiaanse Avond

Wat ruik ik daar? Spaghetti? En... lasagne? En wat zie ik daar? Scouts! Dat moet de Italiaanse Avond zijn! Smikkelen en smullen van VERSGEMAAKTE italiaanse gerechten!!
Meer info op onze nieuws-pagina.

Dikke knuffels van jullie toffe leiding!
Maxime, Thijs, Anaïs aka Fuut