Hottentot‎ > ‎

Kapoenen

!Vergeet geen drinkbus mee te geven op zondag!
!!Het wordt weer koud dus vergeet zeker geen dikke jas (regenjas) en dikke sokken!!
Door de huidige omstandigheden proberen we ook zo weinig mogelijk binnen te zitten.

Last-minute wijzigingen worden vaak in onze Whats's app groep gestuurd.
Je kan ons via onze gsm-nummer contacteren als je hier nog niet inzit

Januari

3 januari: SCOUTS 14-17 uur

Vandaag is het de allereerste keer scouts van het nieuwe jaar!

10 januari: SCOUTS 14-17 uur

Deze scoutsvergadering gaat er wat anders uitzien want de leiding is druk bezig met blokken.
Gelukkig hadden de jins (oudste groep van de scouts) nog een gaatje vrij in hun agenda want deze zondag en volgende zondag zorgen zei voor een super toffe vergadering!!

Berichtje van de Jins voor de Kapoentjes:

“Liefste kapoenen,

Wij hebben een groot probleem! Onze allerliefste ijsberen zijn gevangengenomen door stoute mensen. We weten niet waar ze nu zijn, maar we hebben gehoord dat de kapoenen van scouts De Hellevelders heel goede speurneuzen zijn! Kunnen jullie ons helpen de ijsberen terug te vinden? Wij rekenen op jullie!!

Groetjes, De eskimo’s “

Dit berichtje kregen wij gisteren van de eskimo’s op de Noordpool. Komen jullie ons helpen de ijsberen te bevrijden? Kleed je zeker warm genoeg aan want op de Noordpool zal het koud zijn!!!

17 januari: SCOUTS 14-17 uur

Vandaag zijn wij er weeral niet maar de jins gaan jullie opwachten voor een toffe namiddag! Tot dan!

Vele groetjes van de kapoenenleiding!

Caro 0473/73.80.77
Amelie 0484/75.83.21