Kampinfo‎ > ‎

Kamp Hottentot

Elk jaar kleden we het kamp helemaal in een thema! Wat dat thema is, dat kom je te weten in onze kamphottentot.

Kamphottentot 2020

In de kamphottentot vind je alle praktische info over het kamp!

In 2020 zal het kamp doorgaan op volgende data:

Jins, Givers en Jong-Givers: 9 - 19 Juli

KW's: 11-19 Juli

Kapoenen: 13-19 Juli

Inschrijven kan op de pagina "kampinschrijvingen".

Betaalbaar voor iedereen

De betaalgegevens kan je terugvinden op de pagina "kampinschrijvingen". We proberen de kostprijs zo laag mogelijk te houden, maar helaas kunnen we dit niet gratis aanbieden.

Enkele tips...

• Diverse mutualiteiten verlenen een tussenkomst en allerlei voordelen toekennen voor deelname aan kampen.

Neem hier eens een kijkje of ga langs bij uw ziekenfonds!

• Het is mogelijk om in gespreid te betalen, hiervoor neem je best contact op met de hoofdleiding.
  • Moeilijkheden met betalen? Ga langs bij de sociale dienst van het OCMW. Zij kunnen een deel van het lidgeld of het materiaal betalen, zodat elk kind een hobby kan hebben.
                                        Sociale Dienst OCMW Duffel
                                        Kwakkelenberg 1
                                        (je kan alle dagen binnenspringen van 9 tot 11.30 u.)

Goed om weten: De sociale dienst van het OCMW kan een korting of terugbetaling geven voor:

-          Lidgeld van een vereniging, club of cursus

-          Aankoop van materiaal voor een vereniging of club

-          Uitzonderlijke schoolkosten (bosklassen, schoolreis,  …)

-          Uitstappen en inkomtickets (zoo, pretparken, …)

-          Deelname aan kampen (sportkamp, vakantiekamp)

-          Kosten voor Speelkriebel, tienerwerking, …