Kampinfo‎ > ‎

Kamp Hottentot

Elk jaar kleden we het kamp helemaal in een thema! Wat dat thema is, dat kom je te weten in onze kamphottentot. De kamphottentot verschijnt elk jaar in mei!

In 2018 zal het kamp doorgaan op volgende data:

Givers en Jong-Givers: 12-22 Juli

KW's: 14-22 Juli

Kapoenen: 16-22 Juli

Voor de inschrijvingen voor het kamp zal de leiding van elke tak langsgaan bij de leden.

De kamphottentot met verdere informatie komt eind mei 2018 online.

Betaalbaar voor iedereen

De zomer komt er weer aan, tijd om met onze vereniging op kamp te gaan! We proberen de kostprijs zo laag mogelijk te houden, maar helaas kunnen we dit niet gratis aanbieden. Wanneer dit een te grote hap uit het gezinsbudget zou zijn, zijn er enkele tips.

-Het is mogelijk om in meerdere keren te betalen, hiervoor spreek je best iemand van de hoofdleiding aan.

-Diverse mutualiteiten verlenen een tussenkomst en allerlei voordelen toekennen voor deelname aan kampen.

Neem hier eens een kijkje of ga langs bij uw ziekenfonds!

-Ga langs bij de sociale dienst van het OCMW. Zij kunnen een deel van het lidgeld of het materiaal betalen, zodat elk kind een hobby kan hebben.

Sociale Dienst OCMW Duffel
                                        Kwakkelenberg 1
                                        (je kan alle dagen binnenspringen van 9 tot 11.30 u.)

Goed om weten: De sociale dienst van het OCMW kan een korting of terugbetaling geven voor:

-          Lidgeld van een vereniging, club of cursus

-          Aankoop van materiaal voor een vereniging of club

-          Uitzonderlijke schoolkosten (bosklassen, schoolreis,  …)

-          Uitstappen en inkomtickets (zoo, pretparken, …)

-          Deelname aan kampen (sportkamp, vakantiekamp)

-          Kosten voor Speelkriebel, tienerwerking, …

Subpagina''s (1): Kamp Hottentot