Hottentot‎ > ‎

KW's

NOVEMBER

Oktober is voorbijgevlogen en hier is de planning voor november al! De maand met ons eerste KWEEKEND!!

ZON 3 november: 14u tot 17u
We trekken erop uit naar de turnzaal van lagere school de Meyl om ons daar helemaal uit te leven! Breng dus zeker turnsloefen of schoenen met een witte zool mee zodat we geen ruzie krijgen met mevrouw de directeur. We komen samen om 14u aan het lokaal en gaan te voet naar de turnzaal, om 17u mag iedereen weer opgehaald worden aan het lokaal.

VRIJ 8 tot ZON 10 november: KWEEKEND
Tadaaa (trompetgeschal en koetsen komen aangereden) hier is het dan; ons eerste KWeekend! Niet zomaar een weekend, nee, een super mega chique gala weekend! We gaan namelijk naar het chique Heist-op-den-Berg! We verwachten jullie vrijdagavond om 20u aan de lokalen van Chiro Heist (Kerkhofstraat 7, 2220 Heist-od-Berg) en zondag om 11u mogen jullie daar weer opgehaald worden. Vrijdag mogen jullie gewoon in uniform komen, maar neem zeker een chique gala-outfit mee voor ons grote gala der KW's 2019!

Laat je even weten dat je meegaat op 0493/10.24.11 voor 6 november? Dan weten wij hoeveel eten we moeten voorzien!

Wat neem je dus mee?
- veldbed, slaapzak, kussen en pyama
- kleren aangepast aan de weersvoorspelling van Frank
- chique gala-outfit voor 's avonds
- tandenborstel, tandpasta
- knuffeltje
- €25 en kids ID
- eventueel iets lekkers voor de leiding ;)
- ...

ZON 17 november: 14u tot 17u
Koken of knutselen? Knutselen of koken? Knutselen én koken! Vinden jullie ons lokaal ook zo leeg en de muren zo saai? Wij wel en daarom gaan we er iets aan doen! We gaan samen iets moois knutselen om ons lokaal te versieren! En wat dan als je niet graag knutselt? Dan mag je koken! We gaan heerlijke pompoensoep maken.
Deze kunnen jullie mama en papa dan ook kopen voor 1 euro per kommetje. (Voor jullie is het natuurlijk gratis hé)

ZON 24 november: 14u tot 17u
Tralalie tralala, het is al een beetje koud
Tralalie tralala, maar niet dat het me tegen houdt
Tralalie tralala, wat zullen we doen?
Tralalie tralala, knotsgekke dingen na de noen!

DECEMBER

Het is ijskoud buiten en iedereen heeft zijn dikke winterkleren weer aan. Sinterklaas en de Kerstman zijn weer voor de deur komen staan.
Het is de maand december. Die komt na de maand november.
Hier is wat we gaan doen de komende weken. Hopelijk gaat jullie goed humeur niet ontbreken!
Het rijmen is nu wel gedaan.
Banaan.

‼️We vragen jullie vanaf nu om warme kledij aan te trekken en een muts, sjaal en handschoenen mee te nemen‼️

ZON 1 december: 14u tot 17u
🎶 Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan
Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan 🎶

Over een paar daagjes komt de Sint waarschijnlijk bij jullie thuis langs, maar wij hebben hem gevraagd om toch al een beetje vroeger naar de scouts te komen. Gelukkig zei hij ja! Hopelijk heeft hij al wat lekkers bij om uit te delen aan ons.
Dus zorg ervoor dat jullie allemaal braaf zijn, want Sinterklaas weet alles!

ZON 8 december: 14u tot 17u
Brrrrr… De temperatuur zakt 's nachts al tot onder nul maar we gaan toch proberen om een mega toffe vergadering te houden. Het wordt een namiddag vol toffe activiteiten. Dus kleed jullie warm aan en dan gaan we er weer tegen aan!

VRIJ 13 december: 19u tot 20u30
‼️Het uur werd gewijzigd‼️
OEI!!! Vrijdag de 13e? Ongeluksdag!!!
Neenee in tegendeel.
Het is tijd voor onze eerste avondvergadering! En er is niets leuker dan een gezellige filmavond met de vriendjes uiteraard.
Neem ook zeker jullie warmste dekentje mee om het super ultra gezellig te maken!
Alles behalve een ongeluksdag dus :)

ZON 22 december: 19u tot 21u (Kerstfeestje)
De vakantie is begonnen en iedereen brult al lang mee met Mariah Carey op "All I want for Christmas is you", iedereen heeft zijn kerstsokken bovengehaald en iedereen geniet van een lekkere kop warme chocomelk. HET IS BIJNA KERSTMIS!🎅🎄
Ook wij op de scouts geven uiteraard een kerstfeestje. Zondagavond mogen jullie je leukste outfit in het thema "Kerstmis" aantrekken.
Je mag je verkleden als kerstman, sneeuwman, kerstboom, engeltje, baby Jezus, … Noem maar op! Hoe gekker, hoe leuker!
Je mag natuurlijk ook gewoon je keitoffe kersttrui aandoen hé.

Uiteraard is een kerstfeestje niks zonder cadeautjes, daarom mogen jullie allemaal een cadeau meenemen dat:
- max.  1 kost (iets dat je nog thuis hebt liggen waar je niets meer mee doet zou een leuk cadeautje kunnen zijn voor iemand anders)
- voor zowel een jongen en een meisje kan zijn

Dus allemaal komen is de boodschap en dan maken we er weer een knalfeestje van!

ZON 29 december: GEEN
Tussen kerstmis en nieuwjaar is het veel te druk om leiding te geven! Jullie moeten ook bij jullie familie zijn om feestjes te vieren. We zien jullie in 2020 wel terug!
Fijne feestdagen gewenst van jullie leiding! xxx

JANUARI

ZON 5 januari: GEEN
Terwijl wij met drie een toekomst proberen op te bouwen, kunnen we onmogelijk leiding komen geven. Wij gaan studeren voor onze examens... En jullie mogen thuisblijven en genieten van de laatste vakantiedag!

ZON 12 januari: Jinspring: 14u tot 17u
Als jullie dachten dat de examens nu al gedaan zouden zijn, dan zijn jullie helemaal verkeerd!
Maar niet getreurd, we hebben voor vervanging gezorgd. Onze oudste tak, de Jins, nemen het eventjes van ons over.

ZON 19 januari: Jinspring: 14u tot 17u
Dit is de tweede keer dat de Jins ons vervangen. Maar volgende week zien jullie jullie favoriete leiding weer terug!

ZON 26 januari: Schaatsen
Naar jaarlijkse traditie gaan we de laatste zondag van januari schaatsen in Heist-Op-Den-Berg.
Meer informatie volgt nog!

Dikke zoenen en knuffels
Jullie po(k)werteam van leiding (Luka, Nele en Karen)

Jullie kunnen ons altijd contacteren met dringende vragen!
Luka: 0472/61.06.67
Nele: 0498/04.26.48