Hottentot‎ > ‎

KW's

JANUARI

ZON 5 januari: GEEN
Terwijl wij met drie een toekomst proberen op te bouwen, kunnen we onmogelijk leiding komen geven. Wij gaan studeren voor onze examens... En jullie mogen thuisblijven en genieten van de laatste vakantiedag!

ZON 12 januari: Jinspring: 14u tot 17u
Als jullie dachten dat de examens nu al gedaan zouden zijn, dan zijn jullie helemaal verkeerd!
Maar niet getreurd, we hebben voor vervanging gezorgd. Onze oudste tak, de Jins, nemen het eventjes van ons over.

Zij hebben een boodschap voor jullie achtergelaten:
"Liefste KW's, willen jullie onderweg naar de scouts eens kijken of jullie de Kerstman zien? Wij zijn hem namelijk kwijtgespeeld na Kerstmis! Helpen jullie ons zondag mee om te zoeken naar hem??? Xoxo de Jins"

ZON 19 januari: Jinspring: 14u tot 17u
Dit is de tweede keer dat de Jins ons vervangen. Maar volgende week zien jullie jullie favoriete leiding weer terug!

Blijkbaar hebben ze nog iets belangrijks te zeggen:
"Lieve KW's, wij hadden een verrassing voor jullie maar die is jammer genoeg gestolen... Wij hebben gehoord dat jullie echt fantastische detectives zijn, komen jullie meezoeken? Groetjes van de jinleiding xxx"

ZON 26 januari: Schaatsen
Naar jaarlijkse traditie gaan we de laatste zondag van januari schaatsen in Heist-Op-Den-Berg.
We spreken af om 14u aan de lokalen, we gaan om het milieu te sparen zoveel mogelijk proberen carpoolen natuurlijk!
Dan gaan we schaatsen van 14u30 tot 16u30. Zo zijn we om 17u zeker terug aan de lokalen.

DIT NEEM JE ZEKER MEE:
  • Handschoenen (VERPLICHT, anders mag je niet mee schaatsen)
  • Sjaal
  • Dikke jas of dikke trui
  • Warme sokken
Laat voor de zekerheid je schoenmaat op je hand schrijven zodat het allemaal vlotjes verloopt in de kleedkamer. ;)

FEBRUARI

ZON 2 februari: 14u tot 17u
KAREN IS WEG!!! Oh neee!
Karen is naar Afrika vertrokken... Vandaag spelen we dus het fantastische Luka & Nele-spel!

ZON 9 februari: 14u tot 17u
Wat we vandaag gaan doen is een groot geheim!
Maar als je het toch al wilt weten, het antwoord staat achter deze boom.

ZON 16 februari: Itali'à volonté
We nodigen jullie allemaal graag uit om te komen eten op onze jaarlijkse Italiaanse dag!
Zoals vorig jaar kunnen jullie kiezen tussen Spaghetti Bolognaise, Spaghetti Carbonara & Lasagne!
We hebben ook allemaal vegetarische varianten van deze gerechten.

Jullie zijn welkom van 12u-14u en van 17u-20u.
Meer informatie: Italiaanse Avond

ZON 23 februari: 14u tot 17u
你好! привет! こんにちは! नमस्कार! Sawubona!
Oeioeioei! Wat is er hier allemaal aan 't gebeuren? Onze hottentot staat ineens in allemaal andere talen?! Jullie zullen ons moeten helpen met het vertalen vandaag! Ik zou als ik jullie was eens Google Translate gebruiken om te ontrafelen wat hier allemaal staat. MAART

ZON 1 maart: 14u tot 17u
Jullie moeten zeker allemaal komen want vandaag spelen we het grote Kapoenen vs Kw's spel!
We gaan de eer van de KW's moeten verdedigen en proberen om de kapoentjes te verslaan in allerlei verschillende spelletjes.

ZON 8 maart: 14u tot 17u
!!!AANDACHT!!!

Vandaag is niet zomaar een vergadering, in tegendeel!
Het is leidingswissel! Jullie gaan dus van een ander (minder leuk) leidingsteam leiding krijgen vandaag.
Spannend!!!

ZON 15 maart: 14u tot 17u
Vandaag herdenken we de dood van Julius Caesar, zowat de grootste Romeinse keizer allertijden.
Op deze dag, zo'n 2064 jaar geleden stierf hij nadat er een feestje uit de hand liep. Maar we gaan geen gruwelijke details bespreken hé.
En hoe kunnen we hem meer eren dan een hele vergadering lang zoals echte Romeinen te spelen?

Verkleed jullie maar als echte Romeinen want jullie gaan deelnemen aan de grote spelen van Keizer Lucianus en zijn 2 keizerinnen Neleia & Karena!

ZON 22 maart: GEEN
De leiding gaat dit weekend voor de 2e keer op leidingsweekend, dus we gaan er zondag niet kunnen zijn.
Wij gaan alledrie naar een top secret vergadering over het kamp van 2020!
Maar we zullen het goedmaken door volgend weekend met jullie op weekend te gaan! ;)

VRIJ 27 maart: KWEEKEND #2
JEEEJ!!!
Het is tijd voor een 2e weekend met onze schatjes van patatjes!
Meer informatie volgt zo snel mogelijk!

Dikke zoenen en knuffels
Jullie po(k)werteam van leiding (Luka, Nele en Karen)

Jullie kunnen ons altijd contacteren met dringende vragen!
Luka: 0472/61.06.67
Nele: 0498/04.26.48