Hottentot‎ > ‎

KW's

OKTOBER

ZO 6 oktober: 14u - 17u
Vandaag doen we eens zot. Wij verwachten jullie niet om 14u op de scouts, maar wij verwachten jullie in het bos. We gaan vandaag het bos onveilig maken met kei leuke spelletjes. Wij spreken af in het Mouriaubos op de hoek van de Stormsschranslaan en de Beukenlaan. Hier worden de leden om 17u ook terug opgehaald.

ZO 14 oktober: GEEN
Vrijdag 12 oktober hebben wij onze fantastische quiz Kwista?!. Alle ouders zijn uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Wees er snel bij, want het zijn beperkte plaatsen.
Zaterdag 13 oktober hebben wij onze WaCosta?!. Ook hier zijn alle ouders uitgenodigd. We hebben een tent voor de hippe liedjes en een tent voor de liedjes van '80-'90-'00.
Wij zijn nog steeds volop op zoek naar ouders die kunnen helpen op de fuif. In de volgende link kunnen jullie een shift kiezen. https://docs.google.com/…/1r6c26f8o_AcmHdwpK76r4_va3F…/edit…
Zondag 14 oktober is het geen scouts voor de leden. Alle leiding is volop aan het opruimen van het feestweekend "De Hottentotfeesten". De givers bieden wel pannenkoeken aan, die ze verkopen aan de scoutslokalen. Hier kunnen alle leden smullen om toch een beetje op de scouts te zijn.

ZO 21 oktober: GEEN
We zijn als leiding op weekend om de rest van het jaar goed te plannen. We maken er een toffe jaarplanning en kei leuke activiteiten. Hierdoor kunnen wij niet op de scouts te zijn. Volgende week zien we jullie graag terug.

ZO 28 oktober: 14u - 17u
Vandaag is het vriendjesdag. Jullie mogen allemaal vriendjes meenemen om er een geweldige vergadering van te maken. Ook is het na de vergadering paskoffers. Voor de kinderen de nieuwe kleren nodig hebben, is het de moment om deze te passen en te bestellen. Nadien worden deze geleverd op de scouts.

Knuffels
Jullie leiding