Hottentot‎ > ‎

KW's

Update:

Met de KW's spreken we elke week ergens anders af: op de scouts, aan de lagere school De Meyl (200m naast de scouts)

of achter de parochiezaal. Zo kunnen we genoeg afstand bewaren tussen de scoutstakken. Houd zeker de Whatsapp groep in de gaten,

daarin zullen we jullie elke week laten weten waar we zullen zijn. Vergeet ook niet om een drinkbus mee te geven!

zondag 4 oktober: SCOUTS 14u - 17u

Komen jullie vandaag ook naar de scouts? We beloven jullie dat het mega leuk wordt!

zondag 11 oktober: GEEN SCOUTS

Het is geen scouts want jullie leuke leiding is druk in de weer met het hottentot weekend. Meer info hierover volgt nog.

zondag 18 oktober: GEEN SCOUTS

Jullie leiding is (hopelijk) op leidingsweekend om de rest van het jaar te plannen. Dus vandaag is het ook geen scouts.

zondag 25 oktober: VRIENDJESDAG + PASKOFFERS 14u - 17u30

Vandaag is het vriendjesdag! Iedereen mag één vriendje meenemen naar de scouts, zo maken we er een gekke namiddag van!

Blijf zeker nog wat langer, want het zijn ook paskoffers! Je kan dus na de scouts een scoutsrok, een scoutstrui, een hemd, een scouts t-shirt

of zelfs een heel scoutsuniform kopen! Voor KW’s vragen wij om een scouts T-shirt en een das te dragen.

zondag 1 november: SCOUTS 14u - 17u

Omdat onze lieve Fuut 28 november 20 jaar geworden is, spelen we vandaag het grote Fuut was jarig spel. Kom jij ook mee feest vieren?

zondag 8 november: GEEN SCOUTS

Omdat het nu kerstvakantie is, is het vandaag jammer genoeg geen scouts. Tot volgende week!

vrijdag 13 november tot zondag 15 november: KWEEKEND

Joepie joepie! Hier hebben we samen zo hard naar uit gekeken, eindelijk is het zo ver! Het enige echte mega leuke, kei coole KWEEKEND!

Meer informatie volgt nog.

zondag 22 november: SCOUTS 14u - 17u

Al weer scouts? JOEPIE!

zondag 29 november: SCOUTS 14u - 17u

Wow het is nog maar eens scouts, hoe leuk!

zondag 6 december: SINTERKLAAS 14u - 17u

Wie oh wie is er vandaag jarig? Inderdaad, Sinterklaas! Natuurlijk komt hij ook op onze scouts langs, spannend. Zijn jullie flink geweest?

Want misschien brengt hij wel iets lekkers voor jullie …

zaterdag 12 december: AVONDVERGADERING

Omdat jullie lieve leiding aan het studeren is, is het vandaag een avondvergadering. Niet op de normale zondag, maar wel op

zaterdagavond. De uren en info komen nog. (Deze datum kan ook nog veranderen, dat hangt van onze lessen af.)

zondag 20 december: GEEN SCOUTS

Vandaag is jullie leiding heel hard aan het studeren dus wij kunnen niet komen. Het is dus geen scouts vandaag.

zondag 27 december: GEEN SCOUTS

Het is kerstvakantie dus het is geen scouts. Zalig kerstfeest lieverds!

Januari

zondag 3 januari: GEEN SCOUTS

Het is nog steeds kerstvakantie dus het is geen scouts. Hopelijk hebben jullie een prachtig nieuwjaar gevierd!

zondag 10 januari: JINSPRING 14u - 17u

Joepie joepie! Het is eindelijk weer scouts maar jullie lieve leiding zal er niet zijn want zij hebben nu examens. Maar gelukkig komen

de jin’s jullie leiding geven vandaag! Die zijn wel minder leuk dan ons, maar hopelijk wordt het toch nog leuk 😉

zondag 17 januari: JINSPRING 14u - 17u

Jullie leiding is nog steeds aan het studeren maar gelukkig willen de jins nog een keertje inspringen!

zondag 24 januari: SCHAATSEN 14u - 17u

Naar jaarlijkse gewoonte is het weeral zo ver: we gaan schaatsen! Wij zijn benieuwd naar jullie schaatsmoves! Tot dan!

DIKKE (CORONAPROOF) KNUFFELS VAN JULLIE LEIDING

Jolan, Hermi, Evert, MP, Fuut en Keno XXX

De KW's hebben een Whatsapp groep waarin we communiceren. Mocht je er nog niet inzitten of andere vragen hebben, laat ons gerust iets weten.

Hermelinde (aka Hermi): 0499/46.70.96
Anaïs (aka Fuut): 0484/55.05.71