Hottentot‎ > ‎

KW's

Update:

Gezien de toestand hebben we besloten om zeker al tot eind november niet meer fysiek samen te komen in groep. We volgen hierbij de beslissing van de scholen. We zullen wel zorgen voor een online alternatief, dus hou zeker de Whatsapp- en Facebook-groep in de gaten!

(Met de KW's spreken we elke week ergens anders af: op de scouts, aan de lagere school De Meyl (200m naast de scouts) of achter de parochiezaal. Zo kunnen we genoeg afstand bewaren tussen de scoutstakken. Houd zeker de Whatsapp groep in de gaten, daarin zullen we jullie elke week laten weten waar we zullen zijn. Vergeet ook niet om een drinkbus, warme jas en dikke sokken mee te geven!

Januari

HET IS NOG NIET ZEKER OF DE VERGADERINGEN IN JANUARI WEL/NIET DOOR KUNNEN GAAN DOOR COVID.

zondag 3 januari: GEEN SCOUTS

Het is nog steeds kerstvakantie dus het is geen scouts. Hopelijk hebben jullie een prachtig nieuwjaar gevierd!

zondag 10 januari: JINSPRING 14u - 17u

Joepie joepie! Het is eindelijk weer scouts maar jullie lieve leiding zal er niet zijn want zij hebben nu examens. Maar gelukkig komen

de jin’s jullie leiding geven vandaag! Die zijn wel minder leuk dan ons, maar hopelijk wordt het toch nog leuk 😉

zondag 17 januari: JINSPRING 14u - 17u

Jullie leiding is nog steeds aan het studeren maar gelukkig willen de jins nog een keertje inspringen!

zondag 24 januari: SCHAATSEN 14u - 17u (nog niet zeker)

Naar jaarlijkse gewoonte is het weeral zo ver: we gaan schaatsen! Wij zijn benieuwd naar jullie schaatsmoves! Tot dan!

DIKKE (CORONAPROOF) KNUFFELS VAN JULLIE LEIDING

Jolan, Hermi, Evert, MP, Fuut en Keno XXX

Geen beschrijving beschikbaar.

De KW's hebben een Whatsapp groep waarin we communiceren. Mocht je er nog niet inzitten of andere vragen hebben, laat ons gerust iets weten.

Hermelinde (aka Hermi): 0499/46.70.96
Anaïs (aka Fuut): 0484/55.05.71