Hottentot‎ > ‎

KW's

NOVEMBER

ZO 4 november: 14u - 17u
Vandaag gaan we het opnemen tegen elkaar. We gaan uitzoeken wie de sterkste, snelste, grappigste, slimste, ... kw is door een laddercompetitie. We hebben elkaar enkele weken moeten missen, dus we gaan er nog eens hard invliegen met de nieuwe vriendjes en vriendinnetjes van vorige week.

9-10-11 november: WEEKEND
Dit weekend gaan we weg met de kw's. We trekken op safari tocht naar Putte om knots gekke dingen mee te maken. We verwachten alle kw's om 19 uur aan het lokaal in een safari waardige outfit. We gaan met auto's en zouden graag hebben dat er enkele ouder rijden en carpoolen met de kids. Wij vinden het zonden dat er veel lege auto's zouden moeten rijden. Zondag mogen de ouders hun kinderen terug komen halen in Putte om 11:30 uur.
Wat heb je nodig?
- slaapgerief (pyjama)
- veldbed en slaapzak
- tandenborsten en pasta
- stevige schoenen
- propere kleren
- warme kleren (liever een trui te veel dan te weinig)
- 25 euro
- kids-ID
Graag een seintje als je kind(eren) mee gaan op ons weekend. Dan kunnen wij voldoende eten voorzien en moeten we niet onnodig wachten op leden die niet komen. Axel: 0492/67.77.75
ZO 18 november: GEEN
We gaan jullie nog een beetje rust geven na het geweldige, maar vermoeiende weekend.

ZO 25 november: 14u - 17u
Vandaag gaan we iets lekkers doen. We gaan snoepjes verkopen, zodat we op het einde van het jaar of op kamp een leuke activiteit kunnen doen met onze groep. We gaan aan deuren bellen en onze heerlijke snoepjes verkopen. Natuurlijk houden we er nog over om na de scouts aan ouders te kunnen verkopen.

DECEMBER

ZO 2 december: 14u - 17u
Vandaag hebben we hoog bezoek. We verwachten een speciale man met zijn hulpje. Wie oh wie zou het zijn? Weten jullie het al? Deze man komt uit een ver land en heeft altijd lekkers bij. Nu gaan wij geen snoepjes uitdelen, maar krijgen wij snoepjes, toch als jullie brave kindjes zijn.
Genoeg tips gegeven ... De enige echte SINT komt langs, maar alleen als jullie nog heel braaf zijn de rest van het scoutsjaar!

ZA 8 december: 19u - 21u
Vandaag gaan we iets rustig doen. We gaan een film kijken. Om een film te kunnen kijken, hebben we natuurlijk films nodig. Wat brengen jullie mee? Films die jullie graag zouden zien en een drankje of snackje om te knabbelen.

VR 14 december: 19u15 - 21u15
Om kerstmis te vieren, moeten we nog enkele weken wachten, maar omdat wij niet kunnen wachten, vieren we het vandaag al. We gaan allemaal een klein kadoke kopen van ongeveer 5 euro dat zowel voor een meisje is als voor een jongen. We gaan in het lokaal een leuk kerstfeestje bouwen.

ZO 23 december: GEEN
Het is bijna kerstmis en voor de leiding spijtig genoeg ook bijna examens. Wij gaan vooral veel studeren en af en toe een feestdag vieren. Jullie gaan genieten van jullie vakantie. Vrolijk kerstfeest iedereen!!

ZO 30 december: GEEN
Ook vandaag zijn wij nog hard aan het studeren en jullie hard aan het genieten van de vakantie. Profiteer er nog even van om jullie goed te amuseren en niet aan school te denken.
Gelukkige Nieuwjaar!

JANUARI

ZO 6 januari: GEEN
Nu is het zover. Jullie leiding heeft examens en dus andere verplichtingen. Weest niet bang, volgende week is het terug scouts. Geniet nog van jullie laatste zondag voor het school terug begint. Allemaal duimen voor ons voor goede examenpunten.

ZO 13 januari: 14u - 17u
Zoals ik al had gezegd is het terug scouts. Jullie leiding is nog steeds aan het studeren. (ja wij zijn het ook beu, maar kunnen niet anders) Maar wij hebben een geweldige oplossing voor jullie gevonden. Wij laten onze jins leiding geven aan jullie. Zo kunnen zij al eens oefenen of leiding zijn. Het gaat een geweldige zondag worden.

ZO 20 januari: 14u - 17u
Jullie zijn nog niet af van de jins. Vandaag komen er andere jins jullie leiding geven. Zij gaan enorm hard hun best doen om er een toffe zondag van te maken. Hopelijk hebben jullie de jins het vorige keer niet te moeilijk gemaakt en laten jullie zien dat jullie ook vandaag brave kinderen zijn.
Nog even geduld, jullie tofste, coolste, leukste leiding komt volgende week terug.

ZO 27 januari: 14u - 17u
Vandaag gaan we schaatsen met jullie echte leiding. We spreken om 14 uur af aan het lokaal om daar samen te vertrekken naar de schaatsbaan van Heist. Ook hier gaan we carpoolen. Om 17 uur kunnen jullie de leden terug komen halen in Heist op de schaatsbaan.

Knuffels
Jullie leiding