Nieuws‎ > ‎

ZO 28/01/2018: We gaan schaatsen!

Geplaatst 22 jan. 2018 05:21 door Scouts De Hellevelders
Deze zondag is het weer tijd voor een jaarlijkse traditie! We gaan namelijk met heel de scouts schaatsen in Heist! We spreken om 14u af aan onze lokalen, van daaruit willen we carpoolen naar de schaatsbaan om tegen 14u30 in de inkomhal van de schaatsbaan weer te verzamelen. Omdat niet alle leden in de auto's van de leiding geraken en we niet vanzelf aan de schaatsbaan geraken, willen we aan ouders die kunnen vragen om ons naar de schaatsbaan te brengen. Om 16u45 mogen de ouders hun oogappeltjes terug komen halen. Spreek ook hier tijdig af om te carpoolen!

Wat mag je zeker niet vergeten?
- Muts, warme kledij, handschoenen (verplicht!) en dikke sokken
- Doe zoveel als kan je uniform aan (sjaaltje!), omdat het nogal druk kan zijn op de schaatsbaan kunnen we zo toch iedereen direct herkennen.
- Geld heb je niet nodig, de scouts trakteert! Enkel als je tussendoor graag een snackje koopt kan je wat centjes meenemen.
- Schrijf bij de jongste leden hun schoenmaat op hun hand, ervaring leert dat het anders lang duurt vooraleer we effectief op de schaatsbaan staan.