Nieuws‎ > ‎

ZA 21/04/2018: Bloemenslag!

Geplaatst 10 apr. 2018 07:23 door Scouts De Hellevelders
Op 21 en 22 april 2018 doen wij naar jaarlijkse gewoonte onze Bloemenslag. Zaterdag 21 april zullen wij door de straten van Duffel Mijlstraat rijden met onze aanhangwagens vol bloemetjes, waar je dan naar hartenlust bloemetjes kan kopen! Ook op onze scouts zal een verkoop-stand zijn!
Op zondag 22 april brengen wij de bestellingen rond, de bestelbrief wordt in de straten rondgedeeld maar kan je ook hier vinden.

We kunnen natuurlijk alle hulp gebruiken! Givers en jong-givers zijn zaterdag welkom vanaf 9u45! Maar ook ouders kunnen we gebruiken: Heb je een remorque en wil je ons helpen met bloemetjes rondbrengen? Dan is jouw hulp zeker en vast welkom vanaf 9u45!

Ons bloemenassortiment blijft niet elk jaar hetzelfde, want ook in de bloemetjeswereld is er sprake van een bepaalde mode! Meer informatie vind je op deze pagina.
Naast bloemetjes verkopen wij ook potgrond.