Nieuws‎ > ‎

We need your help!

Geplaatst 2 okt. 2018 06:42 door Scouts De Hellevelders
Beste ouders en sympathisanten
In het weekend van 12 tot 14 oktober organiseren we weer onze jaarlijkse Hottentotfeesten. Op vrijdagavond is er onze quiz Kwista!, op zaterdag is er onze fuif Wa Costa?! met een tent voor de jeugd en een tweede tent met ’80-’90-’00-muziek. We willen jullie van harte uitnodigen op deze evenementen, de winst gaat immers integraal naar onze werking. Inschrijven voor de quiz kan door een mailtje te sturen naar scoutshellevelders@gmail.com (5pers/ploeg, €20/ploeg), de fuif vindt plaats naast drankenhandel Prik en Tik in de Binnenweg.
We willen echter ook beroep doen op jullie helpende handen, aangezien de leidingsploeg dit jaar kleiner is dan de voorbije jaren. Vooral op onze fuif zouden we graag ouders willen inschakelen om deze mee draaiende te houden.
Concreet zijn we op zoek naar ouders die willen helpen bij de volgende shiften:
• Verkoop van drankbonnetjes (in bonnenstand op het middenplein)
• Toog en tap (in de ’80,’90, ’00 tent)
• Security
Als compensatie voor deze shift krijgen jullie gratis inkom en twee drankbonnen voor onze fuif.
We hebben jullie  hulp echt nodig om er weer een topeditie van te maken. Kunnen wij op jou rekenen als extra werkkracht om een handje te helpen? Dan kunnen jullie via onderstaande link invullen welke shift je graag zou doen.
Alvast bedankt
Scoutsgroeten