Nieuws‎ > ‎

Start Verhuur Materialen

Geplaatst 23 mrt. 2017 01:32 door Scouts De Hellevelders
Verhuur
Als scouts hebben wij enorm veel materiaal! Een groot deel hiervan wordt slechts enkele keren per jaar gebruikt, en dat terwijl anderen ze wel goed zouden kunnen gebruiken! Dat bracht ons op het idee om deze materialen te verhuren!
Na lange voorbereidingen zijn we er klaar voor: vanaf vandaag verhuren wij verscheidene dingen! Van Tenten tot keukengerei, tafels en zelfs sjorbalken. Organiseer je een feest? Ga je een weekendje weg? Dringend werkmateriaal nodig? Kijk dan eerst eens in ons aanbod!
Snuffel gerust eens rond, er is vast iets dat je kan gebruiken! De prijzen zijn zeer democratisch en bovendien steunt u er onze scouts mee!
Klik hier om direct naar de verhuurpagina te gaan!

Huren kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar: scoutshellevelders@gmail.com, wij antwoorden binnen de 2 dagen!
In dit mailtje zet je gewoon wat je wil huren en wanneer.