Nieuws‎ > ‎

Kamphottentot!

Geplaatst 23 mei 2018 05:01 door Scouts De Hellevelders
Het scoutsjaar loopt stilaan op zijn einde... De voorbereidingen voor het kamp zijn klaar, de leiding is er klaar voor,... Het aftellen naar het kamp kan nu écht beginnen! Bij het kamp hoort ook een kamphottentot, het boekje met alle informatie over het kamp én het kampthema! Vanaf nu kan je het hier allemaal vinden! Neem ook eens een kijkje bij de kampinformatie.

BELANGRIJK!
1) Op Zondag 8 juli wordt de vrachtwagen voor het kamp ingeladen. Leden kunnen hun bagage op die dag komen afgeven tussen 14u en 17u. Zo moet er bij vertrek niet gesleurd worden met bagage.
2) Zondag 22/07 mogen jullie de leden terug komen halen op het kampterrein zelf. Wij voorzien dan een pastabar. Voor leden is dit gratis, voor kinderen (-12jaar) vragen wij een bijdrage van 5 euro (drank inbegrepen) en voor volwassenen 7 euro. Liefst op voorhand inschrijven.