Nieuws‎ > ‎

Itali'à Volonté

Geplaatst 29 jan. 2019 11:31 door jesse van dyck
Beste leden, ouders, vrienden en sympathisanten 

Naar jaarlijkse gewoonte kunt u weer komen proeven van onze heerlijke zelfgemaakte Italiaanse gerechten. Dit jaar presenteren we jullie voor de eerste keer onze “Itali’à volonté” ! Dezelfde gerechten als op onze vroegere ‘Italiaanse Avond’, maar in een nieuw jasje. Dit jaar zal er een buffet zijn van Lasagne, Spaghetti Bolognaise en Spaghetti Carbonara waar u zelf naar hartenlust zo vaak kan komen halen wat u zelf wil. Alle gerechten zijn ook vegetarisch te verkrijgen. 

We nodigen jullie dus van harte uit op zondag 17 februari in de zaal van het Mijlstraats Muziekorkest, Mijlstraat 108. ’s Middags vanaf 12u tot 14u en ’s avonds vanaf 17u tot 20u

Komen smullen op onze ‘Itali’à volonté’ kan voor 12 euro per volwassene en 9 euro per kind (tot 12jaar). Voor zij die na het buffet nog zin hebben in een dessertje, zullen ook dit jaar onze welbekende tiramisu en straciatella-ijs weer van de partij zijn. 

Voor grote groepen (meer dan 8 personen) raden we aan om te reserveren, dit kan door een mailtje te sturen met uw naam en het aantal personen naar: scoutshellevelders@gmail.com. 

Met scouteske groeten en tot binnenkort op onze Itali’à volonté! Leidingsploeg Scouts De Hellevelders, Duffel-Mijlstraat 

PS Iedereen die in een jeugdvereniging zit en in uniform een hapje komt eten, krijgt van ons een gratis drankje. 
Comments