Evenementen‎ > ‎

Wa Costa?!

Wa Costa?! is onze jaarlijkse openluchtfuif, die telkens plaatsvindt op de tweede zaterdag van oktober - dit jaar is dat dus op zaterdag 7 oktober vanaf 21u! Zoals gewoonlijk vindt de fuif plaats in en achter de parochiezaal naast ons scoutslokaal op de Mijlstraat.

Elk jaar doen we ons uiterste best om "Wa Costa?!" in te kleden volgens een thema. Dit jaar is het de tiende editie, voor deze editie zullen we het thema even opbergen en de fuif helemaal in het teken laten staan van dit jubileum!

Naast de tent met feestmuziek kan je ook helemaal uit je dak gaan op de beste plaatjes uit de jaren '80-'90-'00!!! Ouders zijn dan ook meer dan welkom!

Voor voorverkoop kan je altijd (vanaf ongeveer een maand voor de fuif) terecht bij iemand van de leidingsploeg of de Givers voor verminderde inkom.

Naast Wa Costa?! doen we de dag ervoor, dit jaar vrijdag 6 oktober onze quiz, namelijk Kwista!
De dag erop doen we de tweede editie van onze Pannenkoekenslag!