Evenementen‎ > ‎

Italiaanse Avond

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij weer onze overheerlijke Italiaanse Avond. Op zondag 18 februari 2018, ‘s middags vanaf 12 u tot 14 u en ‘s avonds vanaf 17u tot 20u, nodigen wij u allen uit om te komen smullen van onze zelfgemaakte spaghetti, lasagna of spaghetti carbonara.

Wij zullen een heel weekend in de weer zijn om u ook dit jaar opnieuw te kunnen verwennen met onze lekkere gerechten. Uiteraard hoort hier ook nog een dessertje bij. Daarvoor kan u kiezen tussen stratiatella-ijs of onze zelfgemaakte tiramisu.

Dit lekkers zal u aangeboden worden in Parochiezaal Mijlstraat, Mijlstraat 108, dat voor deze gelegenheid wordt omgetoverd tot het gezelligste Italiaanse restaurant van België.

We werken ook dit jaar met een afhaalpunt, u kan dan uw bestelling doorgeven en ze op het gewenste tijdstip komen halen.

Reserveren en bestellen kan door een mailtje te sturen naar scoutshellevelders@gmail.com!

Spaghetti

Spaghetti Vegi

Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara Vegi

Lasagne

Lasagne Vegi

Kleine portie: 7 euro, grote porie: 10 euro

………………………………………………………………………………….

PS Iedereen die in een jeugdvereniging zit, die een hapje komt eten en in uniform is, krijgt van ons een drankje gratis.