Spelletjespagina

Wow jij bent een echte detective! Je hebt de QR-code gescand en hebt zo de geheime spelletjespagina ontdekt! Veel plezier!!!

ONTDEK WAT VOOR PLANT JE BENT!

Altijd al willen weten wat voor plant je bent? Wij interviewden 4 planten. Ontdek welke jij bent!


Als de zon schijnt, dan...
 1. Draai ik mijn hoofd langzaam mee met de zon
 2. Dan droog ik uit
 3. Zon? Wat is dat?
 4. Moeilijke vraag, volgende!
Als ik iets wil drinken dan drink ik...
 1. Water
 2. Pipi
 3. Water
 4. Water
Mijn favoriete dier is...
 1. Een egel
 2. Een paard
 3. Een parcoblatta pensylvanica
 4. De grauwzwarte renmier
Op scoutskamp...
 1. Val ik vaak waardoor ik openbloei
 2. Blaas ik irritante zaadjes in het rond
 3. Ben ik graag vochtig in een donker hoekje
 4. Laat ik iedereen struikelen, haha snapt ge?

Jij had...
Meestal 1: Jij bent een zonnebloem
Meestal 2: Jij bent een pisbloem
Meestal 3: Jij bent mos
Meestal 4: Jij bent een struik

HET HELEMAAL NI ZO MOEILIJKE DOOLHOF!


ONTDEK WAT VOOR DIER JE BENT!


Ontdek hier wat voor dier je bent! Begin bij de zwarte kader. Is het antwoord op de vraag "ja", dan volg je de groene pijl. Is het antwoord op de vraag "nee", dan volg je (goed geraden) de rode pijl! Bij elke letter hoort een dier. De beschrijvingen die bij de letters horen vindt je onderaan deze pagina!
A: Jij bent een NEUSAAP! Voor je soortgenoten word je grote neus dan wel aanzien als “mooi”, voor de rest van de wereld ben je gewoon een heel lelijk dier.

B: Een vieze vuile RAT, dat ben jij! Je kruipt door riolen en draagt heel veel ziektes met je mee. Niemand wil je graag. Je kan dan wel zelf niet overgeven, de andere dieren moeten spontaan overgeven van jou!

C: Jij bent een IJSBEER! Je bent het enige dier dat linkshandig is, cool hoor! Iedereen doet dan wel alsof ze je graag ziet, zolang je maar niet te dicht in de buurt komt. Alles wat je graag ziet wordt je steeds sneller afgenomen tot je vroegtijdig sterft.

D: Een echte LEEUW, dat ben jij! Je voelt je de koning der dieren, maar dat is grootheidswaanzin. Je bent eigenlijk vooral een lui beest dat afhankelijk is van vrouwen. De enige reden dat vrouwen je niet verlaten is omdat ze met je willen paren voor je looks.

E: Je bent allerminst een geliefd beest. Het liefst van al blijft iedereen ver van je uit de buurt want je bent puur vergif. Gelukkig ben je doof, dan kunnen we gewoon achter je rug roddelen jij vuile RATELSLANG!

F: Jij bent een PINGUÏN, en daar moet je niet trots op zijn. Je bent gewoon een mislukte vogel die niet eens kan vliegen. Jaja, je “vliegt onder water”, maar dat is veel minder cool. Ben je een vrouwtje? Dan beland je waarschijnlijk in de prostitutie en heb je seks in ruil voor stenen.

G: Jij bent geen Zeehond, jij bent een KALKOEN,! Je bent zo dom dat je het verschil niet ziet tussen een levende en een dode soortgenoot, of tussen een mannetje en een vrouwtje. Je leeft wel gelukkig, want je bent te dom om te beseffen dat iedereen neerkijkt op je.

H: Een OLIFANT ben jij. Een lomp beest dat niet eens kan springen. Je hebt een veel te grote mond, neus en oren maar bovenal ben je dik!

I: Je bent lui, dat is het minste dat je kan zeggen van een LUIAARD. Je ouders zien je niet graag en toch ben je er zo afhankelijk van. Als een mama haar jong laat vallen, dan raapt ze dat niet op. Het beestje ligt te krijsen op de grond tot het wordt opgegeten door roofdieren. Ziehier de samenvatting van je leven.

J: Jij vuil LIEGEBEEST! Je bent niet eens een echt beest, zo hard lieg je! Je zou je moeten schamen! Vroeg of laat val je door de mand en dan laat iedereen je vallen waardoor je niet enkel meer door de mand valt maar nog veel dieper!

K: Jij bent dat vies insect dat enkel voorkomt op hele vuile plaatsen: de KAKKERLAK. Wassen doe je je niet. En eigenlijk wil niemand dat je je voortplant, toch doe je het als de pest. Iedereen wilt je dood maar als we je hoofd eraf trekken kan je nog 9 dagen blijven leven, cool hoor!

L: Een ZEESTER ben jij, en dat kan je op zijn zachtst gezegd een dom beest noemen. Je hebt gewoonweg geen hersenen. Tja een simpel bestaan heb je zo op je eentje, we hopen dat je gelukkig bent.

M: Jij bent een VLINDER. Dat mag dan wel mooi klinken. Diep vanbinnen ben je nog altijd een rups! Je kent het wel, dat beestje dat eigenlijk niemand in zijn buurt wilt hebben want het eet je planten op. Maar wel cool dat je kan proeven met je poten!

N: Proficiat, je bent een PAARD. We zien je graag zolang je maar tam bent en niet te hard opvalt. Goed luisteren moet je ook doen, anders laten we je inslapen!

O: Jij bent een ZEBRA. Mensen lopen letterlijk over je heen. Voor de rest ben je gewoon een mislukt paard. Iedereen wil je eens gezien hebben maar niemand heeft je echt graag.

Comments